Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Palu ailesi olayında flaş gelişme! Müge Anlı, canlı yayında suçlarını itiraf ettiklerini açıkladı…

Palu ailesi olayında flaş gelişme! Müge Anlı, canlı yayında suçlarını itiraf ettiklerini açıkladı…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Atv’de ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında günlerce yaptıkları açıklamalar ve görgü tanıklarının iddialarıyla tüm Türkiye’yi şoke eden Palu ailesi, tutuklanarak mahkemeye sevk edildiler.

Müge Anlı, yayın yasağı olduğu için detaylı bilgi vermekten kaçındı ama olayın haber yanıyla ilgili detayları izleyicileriyle paylaştı.

Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal’ın ortadan kaybolmasıyla başlayan süreçte, her ikisinin de öldüğünün itirafının yapıldığını Müge Anlı, Canlı yayında belirtti.

Anlı, şu açıklamayı yaptı: “4 gün göz altı süresinin sonunda Palu ailesi fertleri ve Emine ile Tuncer Ustael tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiler. Dün akşam saatlerinde aile fertlerinin tamamına, canavarca hislerle adam öldürmek ve soy bağından birini öldürme suçundan mahkemeleri açıldı ve cezaevine gönderildiler.”

Baba Harun dışında diğer aile fertlerinin tutuklandığını belirten Müge Anlı, yayının ihbar kabul edilerek 5 yıl önce kapatılan dosyanın yeniden açılmasına katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Kocaeli emniyeti, savcı, görgü tanıklarına tek tek teşekkür eden Anlı, “Adaletin tecellisi için ellerini taşın altına koydular. Yayın yasağı olduğu için detaylı anlatamıyorum ama bu bir haber olduğu için söyleyebiliyorum hepsi suçlarını itiraf ettiler” ifadesini kullandı.

Palu ailesi olayında flaş gelişme! Müge Anlı, canlı yayında suçlarını itiraf ettiklerini açıkladı... 7

Savcılıktan basın açıklaması yapılması beklenirken, Tuncer Ustael ve diğer aile fertleri de Melike ve Meryem’in öldüğünü kabul ettikleri öğrenildi. 2008 yılında Meryem’in arabada öldüğü ve ailenin gömdüklerini kabul ettikleri ama kendilerinin öldürdüğü ile ilgili bir itiraf olmadığı ifade edildi. ini

Emine susma hakkını kullanırken, Tuncer Ustael, Meryem Tanhal’ın yaşadıkları arabaya geldiğinde öldüğünü gördüğünü, öldüğü sırada orada olmadığı ve daha sonra gömdüklerini söylediği programda ifade edildi.

Diğer aile fertleri ise açlıktan öldüğünü kabul ettiler. Alınan kararlar Meryem Tanhal ile ile ilgili. Kızı Melike Tanhal olayında ise Müge Anlı, ailenin ispirto ve işkenceyi kabul ettiklerini, Tuncer’in de eve geldiğinde ölü olduğunu, kayınvalidesinin kefenleyip gömdüğünü söylediğini belirtti.

Aileyle ilgili bir çok cinayet, istismar ve suç olduğunu ancak alınan kararların şu anda sadece Meryem ile ilgili olduğunu, Melike cinayetinin başka bir ilde işlendiği için olayla ilgili o ilde dava açılacağını belirtti.

Çocukların istismarı ile ilgili Bakırköy’de dava açılacağı bilgisi verdi Müge Anlı.

PEKİ MÜGE ANLI’YA KENDİ İSTEKLERİYLE NEDEN ÇIKTILR?

Herkesin aklındaki bu soruya Müge Anlı yanıt verdi ve Palu ailesi ile Emine ve Tuncer Ustael’in kendi istekleriyle neden programa katıldıklarının yanıtını verdi.

Anlı bildiklerini şöyle anlattı: “Baba Harun Palu, şizofreni teşhisiyle bakım altına alınmış, oğlu Fatih de vasi seçilmiş. Aslında ailedeki en aklı başındaki kişi. Baba evde sürekli bu konuyu gündeme getiriyormuş. Aile 3’e bölünmüş bir kısım anneci, bir kısım babacı, bir kısım enişteci. Baba o kadar ısrar etmiş ki bana torunumu bulun diye. Buraya çıkmalarının nedeni de bak biz çıktık ama bulunamadı demek için çıkmışlar buraya. Onun ısrarıyla olmuş. Aile buraya gelmek zorunda kalmış. Evde problem yaşanmaya başlayınca. “