Ana sayfa Dizi Arşivi Paramparça | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Paramparça | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Özel Analiz – Paramparça dizisi, dramatik hikayesiyle milyonları ekran başına toplamayı başardı. 15 yıl önce aynı hastanede doğan ve yanlış ailelere verilen iki kız çocuğunun ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu ‘Paramparça’ dizisinin reytingleri 11’e kadar yükseldi.

Nurgül Yeşilçay dizide başrolü paylaştığı Erkan Petekkaya’nın kendisine ‘mobbing’ yaptığını iddia ederek mahkemelik oldu. Yeşilçay 52. bölümde diziden ayrılırken, iki ünlü oyuncunun kavgası günlerce magazin manşetlerini süsledi. Yaşanan şok olaylar sonrası dizinin adı gibi seti de ‘Paramparça’ oldu. Nurgül Yeşilçay diziden kavga nedeniyle erken ayrıldı.

Paramparça | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: STAR TV

Yapımcı: Endemol Shine Türkiye

Türü: Drama

Yayın Tarihi: 1 Aralık 2014

Bitiş Tarihi: 27 Mart 2017

Sezon Sayısı: 3

Mekan: İstanbul

Bölüm sayısı: 97

Süresi: 120-150 dakika

Müzik: Ayşe Önder, Ümit Önder, Mayki Murat Başaran

Başrol: Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan Saban, Mine Tugay, Barış Falay

Oyuncular: Tolga Tekin, Nursel Köse, Sarp Akkaya, Ertuğrul Postoğlu, Alina Boz, Burak Tozkoparan, Leyla Tanlar, Ceyhun Mengiroğlu, İlhan Şeşen, Civan Canova, Ahu Yağtu, Hümeyra

Senarist: Yıldız Tunç

Yönetmen: Cevdet Mercan (1 – 31), Altan Dönmez (32 – 97)

TÜM HABERLER

Paramparça dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Diziyle ilgili tüm haberleri linki tıklayarak izleyebilirsiniz.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/Paramparca

Facebook: https://www.facebook.com/ParamparcaDizi

Instagram: https://www.instagram.com/ParamparcaDizi/

Youtube: https://www.youtube.com/user/ParamparcaDizi

Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi

HİKAYESİ

Gülseren perdeci, pastane ve çeyizcide kısa süreli çalışan, mütevazı hayat süren bir kadındır. Bir gün kader onu Cihan ile karşılaştırır. Bu karşılaşmadan sonra Gülseren ve Cihan’ın hayatı tamamen değişmiştir. İkili birbirleri sımsıkıya bağlı bir aşkla vurulmuşlardır. Gülseren yıllar sonra bir adama karşı yoğun duygular beslemiştir. İkisi de evli olan Gülseren ve Cihan’ın birbirlerinden uzak durmaları ne kadar zor ise kavuşmaları da o kadar imkânsız görünmektedir. Bir kaza sonucu Gülseren ve Cihan’ın çocukları hastanede karışmış ve kader onları hiç olmadık zamanda buluşturmuştur.

Paramparça | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Birbirlerinden çok farklı hayatları olan bu iki ailenin bireyleri şimdi aynı hayatlara ve hayallere gebe kalmışlardır. Gülseren görümcesiyle yaşarken aynı zamanda 14 yaşındaki kızını hayata hazırlamaya çalışan cesur bir kadındır. Almanya da olan eşinden boşanma eşiğinde olan Gülseren nerden bilebilirdi ki karşısın bir gün Cihan çıksın. Cihan da aslında evlidir ve 2 tane çocuğu vardır, ama özel hayatında her şey yolunda gitmemektedir. Cihan aradığı mutluluğu çocuklarının annesinde bulamamıştır. Gülseren ile tanıştıktan sonra Cihan’ın hayatı da tepetaklak olmuştur. Bir kaza sonucu bu iki aileyi yakınlaştıran kader çocukların hayatında tamamen tepetaklak etmiştir.

MEKANLAR

Kandilli’de yer alan boğazın otuz dokuz metrekarelik deniz cephesiyle en uzun yalısı olan, 1753 yapımı, dış mimarisi Boğaziçi yapı tarzında iç mimarisi Avrupai tarzda ekranlarda görkemli yapısı ile kendine hayran bırakan Edip Efendi Yalısı diziye ev sahipliği yaptı. Yalıda çekilen bölümlerin yanı sıra dış çekimler için Tarlabaşı, Kemerburgaz ve Bebek Sahil’ i tercih edildi.

Paramparça | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER

Erkan Petekkaya- Cihan

Ebru Özkan Saban- Dilara

Nurgül Yeşilçay-Gülseren

Mine Tugay- Asuman

Barış Falay-Harun

Tolga Tekin- Özkan:

Nursel Köse- Keriman

Sarp Akkaya- Damir

Ertuğrul Postoğlu- Yıldırım

Alina Boz- Hazal

Burak Tozkoparan- Ozan

Leyla Tanlar- Cansu

Ceyhun Mengiroğlu- Deniz

İlhan Şeşen- Ekrem

Civan Canova- Rahmi

Ahu Yağtu-Candan

Hümeyra-Maide

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Paramparça’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor. İşte en çok konuşulan sahneler…

Beni Evden mi Kovuyorsun!

Cansu’nun Dilara’ya isyanı…

Burada olmamı babam istedi…

Erkan Petekkaya ile yaşadığı olay sonrası Nurgül Yeşilçay dizinin 52.bölümünde öldürülmüştü…

Dizinin finalinde Cihan ve Dilara nikah masasına oturdu.

JENERİK MÜZİĞİ

Paramparça dizisinin milyonlarca kez izlenen dramatik jenerik müziği Ayşe Önder, Ümit Önder ve Murat Başaran imzalı.

TÜM BÖLÜMLER

Paramparça dizisi için youtube’da özel bir kanal açıldı. Bu kanaldı hem dizinin sahnelerin izleyebilirsiniz hem fragmanları bulabilirsiniz hem de tüm bölümleri izleyebilirsiniz.