Ana sayfa Dizi Haberleri Parmaklıklar Ardında’dan sonra Cengiz Bozkurt’un içinden çıkamadığı döngü

Parmaklıklar Ardında’dan sonra Cengiz Bozkurt’un içinden çıkamadığı döngü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cengiz Bozkurt, atv ekranından kötü adam olarak ayrıldı, güldüren adam olarak dönüyor! Gençliğim Eyvah isimli komedi dizisi yaz aylarının neşesi olmaya geliyor. İlk bölümü 15 Haziran Pazartesi, yani bu akşam yayınlanacak olan dizinin çekimlerine özel platoda devam ediliyor.Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen gibi komedi rollerinin aranılan iki ismi dizide izleyicilerle buluşacak.

Cengiz Bozkurt ise atv ekranına bambaşka bir rolle dönüş yapıyor.En son Sinop’ta çekimleri yapılan Parmaklıklar Ardında isimli diziyle atv’de izleyicilerle buluşan Cengiz Bozkurt, o tarihten bu yana hiç kötü adam rolü canlandırmadı.

Dizi TV programına bu durumun dikkatini çektiğini belirten Cengiz Bozkurt, “En son benim atv işim Parmaklıklar Ardında idi. Sinop’ta çektiğimiz kadın cezaevi dizisi. Orada çok kötü bir gardiyanı oynuyordum. En son oynadığım kötü ve sert karakter o oldu” diye konuştu.

Parmaklıklar Ardında'dan sonra Cengiz Bozkurt'un içinden çıkamadığı döngü 7

Parmaklıklar Ardında dizisinden sonra hep komedi rolleri canlandırdığını ifade eden Cengiz Bozkurt, arka arkaya ’tilki, fırıldak, paragöz’ gibi rollerde yer aldığını ifade etti.Bir türlü bu döngüden çıkamamaktan yakınan Cengiz Bozkurt, Gençliğim Eyvah dizisinde de Adanalı biraz tilki bir kebapçı karakterine hayat veriyor.

Parmaklıklar Ardında dizisi 2007-2008 sezonunda izleyicilerle buluşmuş ve Cengiz Bozkurt da Gadiyan Ekrem isimli kötü bir karaktere hayat vermişti.