Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek sahilde yürekleri hoplattı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek sahilde yürekleri hoplattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek,Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile müthiş bir çıkış yakaladı. Karagül dizisindeki Özlem karakteriyle akıllara yazılan oyuncu, Züleyha karakteri sayesinde ise kariyer sıçraması yaşadı.

Hilal Altınbilek, koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan karantina sürecinde de evinde dışarı çıkmayarak kendisini güvenceye almıştı. Titizliği ve biraz da panik yaşayan birisi olması ile bilinen oyuncunun yeni normale hızlı bir şekilde adapte olması şaşırttı. Bodrum’da bir otelde görüntülenen oyuncu, bikinisini giydi ve denizin, güneşin tadını çıkarttı.

Hızlı bir normalleşme süreci yaşayan Hilal Altınbilek, karantina korkularını da üzerinden attığını göstermiş oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3.sezon çekimlerinden önce tatile çıkarak gününü gün eden oyuncu kameralara da yakalandı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek sahilde yürekleri hoplattı! 7

Tatile birlikte çıktığı arkadaşının kızı ve köpeği ile plajda keyifli anlar geçiren oyuncu, denize girerek de serinledi. Hilal Altınbilek’in düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu, karantina sürecinde pek sevmese de evde yemek yapmaya başladığını ve sonrasında da yemek yapmayı sevdiğini söylemişti.

Hilal Altınbilek’in karantina boyuncu kilo almaması ve düzgün fiziğini koruması da dikkatleri çekti.