Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid 4. sezona da yine aynı taktik ile başlıyor!

Payitaht Abdülhamid 4. sezona da yine aynı taktik ile başlıyor!

tarafından ker_def

Payitaht Abdülhamid 4. sezonu öncesi üst üste transferler var!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – TRT1 ekranında Cuma akşamları izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisi, geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da oyuncu transferleri ile sezona başlıyor.

3. sezon öncesinde Gürkan Uygun, Güven Kıraç, Sedef Avcı, Başak Daşman gibi isimleri kadrosuna katan Payitaht Abdülhamid dizisi, 2019-2020 sezonuna da yeniliklerle başlıyor.

Dizinin 4. sezonu öncesinde Ceyhun Mengiroğlu ve Gülsim Ali İlhan kadroya katılan yeni isimler oldu.

Mengiroğlu, Mehmet karakterine hayat verecek. Oyuncu en son ‘Paramparça’ dizisinde Deniz karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Payitaht Abdülhamid 4. sezona da yine aynı taktik ile başlıyor! 10

Gülsim Ali İlhan ise Gülcemal olarak ekrana gelecek. İlhan, Diriliş Ertuğrul dizisinde Aslıhan karakterini canlandırmıştı.
Payitaht Abdülhamid 4. sezona da yine aynı taktik ile başlıyor! 11

Daha önce de yapılan açıklamada Devrim Yakut’un diziye Cemile Sultan karakteri ile katıldığı belirtilmişti. Devrim Yakut en son 2018 yılında Darısı Başımıza dizisinde Zerrin karakterine hayat vermişti.

Payitaht Abdülhamid 4. sezona da yine aynı taktik ile başlıyor! 12

Ayrıca Bizim Hikaye’nin Fikret’i Alp Akar da Nureddin Efendi karakteri ile dizide yer alacak.

Payitaht Abdülhamid 4. sezona da yine aynı taktik ile başlıyor! 13

Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk gibi önemli isimlerinden uzun süredir yer aldığı yapımın 4. sezonu yine iddialı başlayacak.

Payitaht Abdülhamid, ilgiyi düşürmemek için geçen sezon yaptığı gibi yeni sezonda da yine üst üste oyuncu transferleri ile sezona başlıyor.