Ana sayfa Dizi İzle Payitaht Abdülhamid 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı (Yeni fragman izle)

Payitaht Abdülhamid 55. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı (Yeni fragman izle)

tarafından ker_def

Bülent İnal’ın başrolünde yer alan diziye yeni oyuncular katıldı. Dizi artık çok daha iddialı. Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Hakan Yufkacıgil, Güven Kıraç, Başak Daşman yeni karakterlere hayat verecekler. 55. bölüm yeni fragmanında izleyiciler yeni karakterlerle tanıştı.

Videoda 55. bölümden yeni fragmanı izleyebilirsiniz… Dizinin ne zaman yayına başlayacağı henüz açıklanmadı..

TRT1’in yeni dizisi Payitaht Abdülhamit Cuma günleri izleyicilerle buluşuyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla Cuma akşamları TRT1’de yayınlanıyor.

Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt gibi önemli isimlerle yayın hayatına başlayan dizinin ana oyuncu kadrosunda 50’ye yakın izim bulunuyor. Figüranlarla birlikte 400 ila 500 kişilik oyuncu kadrosu var. Dizide, 120 kişilik teknik ekip görev yapmakta..

Görüntü Yönetmenliğini Filinta’nın muhteşem görüntülerine imza atan Sami Saydan üstlenirken, Uygulayıcı Yapımcılığını Özlem Taşpınar, Sanat Yönetmenliğini Yelkan İşkorkutan, Sanat Danışmanlığını Reza Hemmatirad, Kostüm Tasarımını Barış Karaca, Tarih Danışmanlığını Azmi Özcan, Konsept Danışmanlığını Selman Kayabaşı, Cast Direktörlüğünü Tuncay Altınoğlu, Kurgu Yönetmenliğini Kemalettin Osmanlı ve müziklerini Yıldıray Gürgen üstleniyor. Dizinin Post ve Mix’ini Üs Yapım üstlenirken, Efekt ve CGI’lara Digiflame imza atacak.