Ana sayfa Dizi İzle Payitaht Abdülhamid 55. bölüm öncesi gala özel yayınını izle

Payitaht Abdülhamid 55. bölüm öncesi gala özel yayınını izle

tarafından ker_def

Dizi 55. bölümüyle yeni sezona başladı. Yeni karakterlerle birlikte dizinin bir hayli değiştiği gözlemlendi. Yeni karakterlerin dizinin izlenirliğine önemli katkı yapması bekleniyor. zaten güçlü bir kadroya sahip olan Payitaht Abdülhamid dizisinin 3. sezonuna Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Suavi Eren, Berke Üzrek ve Alay Cihan dahil oldu.

Videodan dizinin 55. bölümünden önce yapılan gala özel yayınını izleyebilirsiniz. Diziyle ilgili detaylar ise haberimizin devamında.

Etkileyici hikâyesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin başlıca isimleri ise Bülent İnal, Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Selen Öztürk, Hakan Boyav, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Kaan Turgut, Duygu Gürcan ve Emel Dede’nin yer alıyor.

Gürkan Uygun’un canlandırdığı Halil Halid karakteri dizinin yeni sezonundaki en baskın karakterlerden olacak.

İşte 55. bölümde yaşananların detayı:

Sarayda, yaşanan son vahim hadisenin yaraları sarılmaya çalışılmakta, Fehim Paşa’nın ölümünün yası tutulmaktadır… Abdülhamid, Parvus’un İngiltere’de zindana atılmasını sağlamıştır. Şimdi de bu planın ortağı Crowly, Mısır’da saklandığı yerde bulunup cezalandırılacaktır. Abdülhamid, bu amaçla Payitaht’ta adı efsane olmuş, sıra dışı bir hafiyesini görevlendirir: Halil Halid!

Bidar Sultan, başına gelenlerin etkisinden bir türlü sıyrılamaz. Üstelik kaza gününe dair hatırladığı şeylere kimseyi inandıramamaktadır… Seniha Sultan ise Handan’ın büyük sırrını öğrenir. Naime, sarayda yeni görevlendirilecek Zeynep hemşireden, onu dehşete düşürecek bir istekte bulunur. Haremde büyük fırtınalar kopmak üzeredir…

Halil Halid ona kurulan büyük tuzağa rağmen, görevini başarmaya çalışırken, aynı anda Mısır’da yapılan büyük toplantıda kimler Osmanlı’nın kaderini çizmeye çalışmaktadır? Abdülhamid bu büyük tertip karşısında ne yapacaktır?

Detay:

Osmanlı İmparatorluğu’nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci “Ulu Hakan” unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı Payitaht Abdülhamid, Cuma akşamları ekrana gelmeye devam edecek.