Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinde Güven Kıraç, Suavi Eren ve Başak Daşman’ın karakterlerini tanıyalım!

Payitaht Abdülhamid dizisinde Güven Kıraç, Suavi Eren ve Başak Daşman’ın karakterlerini tanıyalım!

tarafından ker_def

TRT 1’in iddialı dizilerinden Payitaht Abdülhamid’in yeni oyuncularının hangi karakterleri canlandıracaklarının detayları açıklandı.

TRT 1’in Es Film imzalı, zorlu dönemin güçlü padişahı II. Abdülhamid’in hayatından esinlenilerek ekrana aktarılan dizisi Payitaht Abdülhamid, 5 Ekim Cuma akşamı yeni sezon ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Bu sezon neler yaşanacağı ve yeni karakterlerin dizinin seyrini nasıl değiştireceği büyük bir merak konusu.

Payitaht Abdülhamid’in daha da güçlenen kadrosunda yer alan başarılı isimler; Güven Kıraç, Suavi Eren ve Başak Daşman’ın karakterleri ve hikayeleri çok konuşulacak.

Wambery (Güven Kıraç):

Payitaht Abdülhamid dizisinde Güven Kıraç, Suavi Eren ve Başak Daşman'ın karakterlerini tanıyalım! 9

Yahudi asıllı bir Macar olan Wambery, Abdülhamid için uluslararası bir hafiyedir. Abdülhamid’in keskin zekasına ve gücüne hayranlık duymaktadır. Yaşına rağmen dinamik, kurnaz ve politik biri olan Wambery, hafiyeliğinin yanı sıra Abdülhamid için yakın bir dosttur. Kendini beğenmiş, herkese tepeden bakan biri olsa da bunu ustaca gizleyebilir ancak paraya olan düşkünlüğü zaman zaman aklının karışmasına neden olacak.

Rothschild (Suavi Eren):

Payitaht Abdülhamid dizisinde Güven Kıraç, Suavi Eren ve Başak Daşman'ın karakterlerini tanıyalım! 10

Rothschild, bankacılık ailesinin Fransız üyesidir. İlk bakışta sempatik ve iyi biri gibi dursa da ruhu karanlıktır. Zeki, kurnaz ve soğuk kanlı olan Rothschild, paraya ve güce tapar. Dünyada kutuplaşmalar yaratıp çıkan savaşlardan beslenir. Bu yüzden kendisine engel gördüğü hak din İslam’ı, onun halifesi Abdülhamid’i ve ardındaki büyük güç Osmanlı İmparatorluğu’nu yıkmak en büyük hedefidir.

Şivenaz (Başak Daşman):

Payitaht Abdülhamid dizisinde Güven Kıraç, Suavi Eren ve Başak Daşman'ın karakterlerini tanıyalım! 11

Güzel, bakımlı ve gösterişli bir kadın olan Şivenaz, girdiği ortamlarda güzelliğinin yanı sıra zekasıyla da dikkatleri üzerine çeker. Koyu bir Yahudi olan Şivenaz’ın en büyük amacı Abdülhamid’i tahttan indirip Osmanlı’ya sonra vermektir. İnancına göre, vaat edilmiş kutsal toprakları Osmanlı’dan geri almak en büyük hayalidir ve bu uğurda yapmayacağı şey yoktur. Bencil, hırslı ve baskın karakterlidir ancak bunları ustaca gizlemeyi başaracak kadar da politik davranmasını bilir. Şivenaz’ın Payitaht’a gelip saraya girmesi oradaki bütün yaşamı alt üst edecek.

Payitaht Abdülhamid, 5 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1’de!