Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinden bir ünlü gidiyor, bir başkası geliyor!

Payitaht Abdülhamid dizisinden bir ünlü gidiyor, bir başkası geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisi, yeni sezonuyla da izleyicilerini ekran başında buluşturuyor. 5. sezonu ile yoluna devam eden dizinin kemik izleyici kitlesi sayesinde güçlü bir pozisyonda olduğunu ama reytinglerinin de orta seviyelerde bulunduğunu hatırlatalım.

TRT1’in dizilerini destekleyen tavrı sayesinde final ihtimalini aklından geçirmeden rahat rahat dizi izleme keyfine veren izleyiciler, Payitaht Abdülhamid’deki yeni gelişmeleri de yakından takip ediyor. Saliha Sultan karakteri ile 5. sezonda diziye katılan isimler arasına Vildan Atasever de katılmıştı.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bu gelişmenin ardından bir ünlü ismin daha yapımda yer alacağı kulislere yansıdı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Es Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna Gongagül Sunar da katıldı.

Payitaht Abdülhamid dizisinden bir ünlü gidiyor, bir başkası geliyor! 9

1990’lı yıllardan itibaren oyunculuk yapmakta olan Goncagül Sunar, hem dizi hem de sinema filmi olmak üzere bir çok yapımda boy gösterdi.

Asmalı Konak dizisinde Hayriye, Çemberimde Gül Oya’da Canan olarak izlediğimiz usta oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise Cevher karakterini canlandırmıştı.

Payitaht Abdülhamid dizisinden bir ünlü gidiyor, bir başkası geliyor! 10

Son olarak Benim Tatlı Yalanım isimli dizide Pervin karakterini canlandıran Sunar’ın katılımı ile birlikte dizideki kadın oyuncu sayısı da artmış oldu.

Vildan Atasever ve Goncagül Sunar’ın katıldığı dizinin başarılı başrol oyuncusu Özlem Conker’in ise hikayede rolünün bitmesi üzerine ayrılacağı da gelen bilgiler arasında.

Payitaht Abdülhamid dizisinden bir ünlü gidiyor, bir başkası geliyor! 11