Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinin setinde evlilik teklifi şov değil de nedir?

Payitaht Abdülhamid dizisinin setinde evlilik teklifi şov değil de nedir?

tarafından ker_def
Alişan’dan dizi setinde evlenme teklifi

Alişan (41), oyuncu sevgilisi Buse Varol’a (28) “Payitaht Abdülhamid” dizisinin setinde diz çökerek evlenme teklifi etti.

Alişan, sevgilisi Buse Varol’un rol aldığı TRT1’de yayınlanan ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinin İzmit’teki setine habersizce gitti. Elinde tektaşla Buse Varol’un önünde diz çöken ünlü şarkıcı, “Hayatımın en doğru kararını verdiğime eminim. Benimle evlenir misin?” diye sordu. Varol, heyecanını “Bayılacağım şimdi. Titriyorum” sözleriyle ifade etti. Alişan’a sarılıp “Evet” diyen Buse Varol gözyaşlarını tutamadı. 4 aydır birlikte olan çift, 6 Mayıs’ta Swiss Otel’de nikah masasına oturacak. Alişan Buse Varol’u bugün ailesinden isteyecek.

Editör Notu: Her şeyden önce Alişan ile Buse Varol’a mutlu bir gelecek dileriz… Umarız her şey gönülleri gibi olur… Ancak Payitaht Abdülhamid gibi TRT 1’in çok iddialı bir projesinin setinde, şov yapar misali bir evlilik teklifinin ilk etapta şirin gözükmesine karşın çok da yakışık almadığını düşünüyoruz. Böyle önemli ve ciddi bir projenin evlilik teklifi şovuna dönüşmesi dizinin ciddiyeti açısından olumsuz bir durum. TRT nasıl böyle bir şeye izin veriyor anlamak mümkün değil. Onca emek onca para akıtılan proje şimdi evlilik teklifinin sahnesi mi olmalıydı? Bu sahneye reklamın iyisi kötüsü olmaz denebilir mi? Kamu yayıncısı olan bir kurumun dizisinde inandırıcılık en önemli kriter. Alişan ve Buse Varol için hoş bir anı olabilir, ama böyle büyük bir ekonominin döndüğü dizi için aynı şeyi söylemek mümkün değill.