Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, babası Tarık Akil ile ruhlarının nasıl bütünleştiğini anlattı!

Pelin Akil, babası Tarık Akil ile ruhlarının nasıl bütünleştiğini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün 21 Haziran Pazar, yani Babalar Günü… Fedakar babaların, çocukların hayattaki direğinin, ailenin reisinin günü. Babalar Günü kutlaması yapan ünlü isimler sosyal medyada üst üste paylaşımlarda bulundu. Bu isimlerden birisi de Pelin Akil idi.

Anıl Altan ile evli olan oyuncu, bugünün çok anlamlı olduğunu belirterek tüm babaların babalar gününü kutladı. Akil, “Her şeyden önce baba olmaya gerek yok. Babacan olan,birine babalık yapan herkesin günü kutlu olsun” diyerek önemli bir mesaj verdi. Pelin Akil, ayrıca babası Tarık Akdil ile bir fotoğrafını da yayınladı ve duygusal mesajı ile dikkat çekti.

Oyuncu, babasına olan sevgilisini öyle güzel ifade etti ki, hayranları bu mesaj ile bir hayli duygulandı. İşte o sözler: “Baba sevgisi bi başka bende. Babamla biliyorum ki belki aylarca görüşmesek de belki günü gelmiştir, olur olmaz küçük bi şeyleri sorun edip birbirimize kırılmışsakta hep bi yerlerde hissederim uzaktan gözlerini üzerimde, anne sevgisi kadar direkt, belirgin, apaçık, göz göze olmasa da sevgisi, ama bazı anlar vardır ki mesela bu fotoğraftaki gibi elimden tutan değil beni kolumdan kavrayanım olmuştur babam.

Örneğin doğumdan çıkınca herkes bebekleri beklerken babam kapıda benim sağlıkla çıkmamı bekleyenim olmuştur sessizce kimseye görünmeden , ama ben bunu bilir ben bunu hep hissederim. Hep vardı böyle anlar. Küçüklüğümden beri. Ben sağlıklı olayım, ben mutlu olayım ona yeter hep.

Seni çok seviyorum canım babam. Babalar günün kutlu olsun. Allah seni başımdan eksik etmesin. Canım kocam @anilaltann asrın babası senin de günün kutlu olsun. Miniklerimizin seneye babalar gününde koşup yanaklarından öpeceği güne şahit olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgili arkadaşlarım sizin de babalarınızın günü kutlu olsun ve babası olmayan ama baba bildiğiniz baba gibi gördüğünüz kim varsa onların da günü kutlu olsun.”

Pelin Akil, babası Tarık Akil ile ruhlarının nasıl bütünleştiğini anlattı! 7