Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil, eskiden aklım bomboşmuş itirafıyla şaşırttı!..

Pelin Akil, eskiden aklım bomboşmuş itirafıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı birçok yapımla izleyenleri kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Pelin Akil geçtiğimiz sezon Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide ‘İsabel’ karakterine hayat vermişti.  Oyuncu, dizinin ilk sezon finalinden önce hikayeye veda etti.

Bir süre dinlenen güzel oyuncu kendisine gelen birçok proje teklifi arasından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da birlikte rol aldığı  Oktay Kaynarca’nın teklifini kabul etti.

Yeni sezonda ATV’de yayınlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam’da sınırları olmayan bir doktoru canlandıran başarılı oyuncu Mag Dergi’nin ağustos ayı sayısına kapak oldu.

Pelin Akil dergiye verdiği röportajda; ailesinden sosyal medyaya, yeni projesinden hayat vermek istediği karakterlere kadar hakkında merak edilenleri anlattı.

Pelin Akil, eskiden aklım bomboşmuş itirafıyla şaşırttı!.. 7

Meslektaşı Anıl Altan ile olan evliliğinden Alin ve Lina adlarında ikiz kızları olan Pelin Akil, anne olduktan sonra hayatındaki değişimi şu sözlerle anlattı; “Çocuklarım benim yol arkadaşlarım. Onlarla mutluyum, eğleniyorum, öğreniyorum ve sürekli keşfediyorum. Eskiden aklım bomboşmuş. Annemin benim için aynı şeyleri hissetmiş olduğunu anladım. Anneme olan duygularım bile olgunlaştı. Anneyken ben, ben değilim”

Pelin Akil’in hayranları, oyuncunun Oktay Kaynarca ile başrolü paylaştığı  Ben Bu Cihaba Sığmazam adlı diziyi merakla bekliyor. İkili dizide ‘Firuze’ ve ‘Temur’ karakterlerine hayat veriyor.