Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin zor anları sosyal medyaya damga vurdu!

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin zor anları sosyal medyaya damga vurdu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Anıl Altan ile Pelin Akil dudak dudağa poz verdi! Kızları duruma anında müdahale etti.

Ekranların ve sosyal medyanın  ünlü çifti katıldıkları bir düğün davetinde romantik anlar yaşadılar ancak ikilinin ikiz kızları Alin ve Lina çiftin fazla yakınlaşmasına izin vermedi.

2016 yılında nikah masasına oturan çift, mutlu evlilikleri ve ikiz kızlarıyla magazin gündeminde sıkça yer alıyor. Bir düğüne katılan Anıl Altan ile Pelin Akil, dudak dudağa poz verdi.

Ünlü çiftin aşka geldiği anlara kızlarının verdiği tepki Pelin Akil’in instagram hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin zor anları sosyal medyaya damga vurdu! 8

Pelin Akil davetten, önce yukarıdaki fotoğrafı paylaştı. Ancak ünlü oyuncu paylaşımına, “Büyük resmi görmek için sola kaydırabilirsiniz” yazmayı da ihmal etmedi.

Sonrasındaki fotoğraf ise görünmeyeni gözler önüne seriyordu adeta. Çiftin küçük kızları babasının elini çekerek annesiyle babasını ayırmaya çalışıyordu.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin zor anları sosyal medyaya damga vurdu! 9

Fotoğraflar ünlü çiftin hayranlarından binlerce yorum aldı. “Kızlar her zaman babasına aşık olur” ve “Bu bir klasiktir” şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Öte yandan yakışıklı oyuncu Anıl Altan, yeni sinema filmi için yakında sete girecek. Yer aldığı projelerde adından söz ettiren ünlü oyuncu, Ceyda Ateş ile birlikte başrolde yer aldığı Son Dilek adlı sinema filminde bir bar sahibini canlandıracak.