Ana sayfa Foto Galeri Pelin Akil’in oyunculukta tek bir kuralı var!

Pelin Akil’in oyunculukta tek bir kuralı var!

tarafından ker_def

Pelin Akil'in oyunculukta tek bir kuralı var! 7

Bir projenin seyirci tarafından sevilmesinin en büyük etkeni sizce nedir? Oyuncu kadrosu mu yoksa senaryosu mu?

Hepsi bir bütün bence ama senaryodaki samimiyet ve doğru castla bu enerjiyi yansıtacak oyuncular. Bu proje için de önce bizim birbirimize inanmamız gerekiyordu. Çünkü hepsi yakın arkadaş. Bir araya getirilen oyuncu kadrosu o kadar güzel kaynaştı ve gerçekten de o kadar iyi arkadaş olduk ki perdeye de o samimiyet geçti diye düşünüyorum. Bir de seyirci izlediği karakterlerde kendinden birine ya da bir şeye rastladığı zaman kendiyle bağ kurup daha da seviyor işi. Bu film de bir yakın arkadaş grubu hikâyesi ve karşılarına kesinlikle kendilerine benzettikleri birileri çıkacak.

ANIL BENİ MOTİVE EDİYOR

-Eşiniz Anıl Altan da oyuncu hatta aynı dizide kamera karşısına çıkıyorsunuz. Sette ve evde yan yanasınız. Bu durumun dezavantajları ya da avantajları nelerdir sizce?

Biz hep avantaja çevirdik birlikte çalışma olayını. Dizi seti saatleri malum artık Türkiye’nin kaderi oldu. Bazen ister istemez yoruluyoruz, enerjimiz düşüyor ama Anıl yanımda ya işte her şey geçiyor. Birbirimizi motive ediyoruz, sahnelere beraber çalışıyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz beklediğimiz saatler kısalıyor.