Ana sayfa Kadın Haberleri Pelin Öztekin’den 2020’ye danslı, eğlenceli mesaj!

Pelin Öztekin’den 2020’ye danslı, eğlenceli mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir yıl daha geride kaldı… 2019 yılını bitirin, 2020 yılına ‘merhaba’ dedik… Yılbaşı gecesi ünlü isimler verdikleri mesajlarla dikkatleri çekti. Hayranlarına güzelliklerle dolu yeni bir yıl diledi. Farklı mesajlar vardı ama ortak nokta 2020’nin herkese güzellikler getirmesiydi.

2019 bitip, 2020 yılına girdiğimiz sıralarda ünlü oyuncuların instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlara da hayranlarından büyük bir ilgi vardı. Bu isimlerden birisi de Pelin Öztekin idi… Bir dönem kiloları ile bilinen, ancak sonrasında mide ameliyatı geçirip aşırı kilolardan kurtulan Öztekin, adeta yeniden doğmuş gibi.

En son Aşk Ağlatır isimli dizide Nagehan olarak izleyicilerle buluşan Öztekin, 2020 yılı için eğlenceli bir mesaj paylaştı:

Spotify ‘ye göre 2019’da en çok dinlediğim şarkıymış. 2020 ‘de en güzel anlarımızda bize eşlik eden şarkılar gibi geçsin. Herkese sağlıkla, huzurla, sevdikleriyle mutlu anlar biriktirip, güzel şarkılarda dans edip, yaşayıp, hissettiği bereketli bir yıl dilerim.???? Hazır mıyız? ????#2020 #mutluyıllar #happynewyear ????????????