Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Penguen dergisine ünlü oyunculardan destek yağmaya devam ediyor

Penguen dergisine ünlü oyunculardan destek yağmaya devam ediyor

tarafından ker_def

Ünlülerden Penguen’e destek
Sanat camiasından birçok isim, maddi sıkıntılar yüzünden kapanacak olan Penguen dergisi için sosyal medyada kampanya başlattı

15 yıldır piyasada olan mizah dergisi Penguen’in, maddi sıkıntılar nedeniyle üç hafta sonra yayın hayatına son vereceğini açıklaması, ünlü isimleri harekete geçirdi. ‘Penguenkapanmasın’ diye açılan hashtag’lerle başlayan sosyal medya kampanyasına, Şükran Ovalı, Şevket Çoruh, Meltem Cumbul, Özge Özpirinççi , Onur Saylak, Beril Çatay ve Fırat Tanış gibi isimler de dergiyi satın alarak destek verdi. Instagram’dan bir video da paylaşan Çoruh, dergiyi okurken zorla elinden almaya çalışan arkadaşlarına “Ya oğlum git… Gidin alın, vermem” diyerek, takipçilerini Penguen almaya teşvik etti. Oyuncu, videonun altına ise, “Buzullar eriyene kadar Penguenler yaşayacak” notunu düştü. Yapımcı Kerem Çatay’ın eşi Beril Çatay da, önceki gün bayiye giderek beş tane dergi aldığı fotoğrafı Instagram’dan, “Çoğu yerde tükenmişti, sonra bulduklarımı aldım. Sıra diğerlerinde” sözleriyle paylaştı.

‘Lütfen olmasın’

Özpirinççi, “Her hafta yaptığım mutfak alışverişimin tek vazgeçilmezidir. Eve gelip, aldıklarımı dolaba yerleştirdikten sonra dergi okuma seansım başlar. Eğer yolculukta aldıysam, okuduktan sonra başkası alsın diye bir yere bırakırım” derken, Ovalı ise “Hayır lütfen mizahın kalbi kapanmasın” yazarak üzüntüsünü dile getirdi.