Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ, instagram üzerinden evden çıkmayanlara alternatif sunuyor

Pınar Altuğ, instagram üzerinden evden çıkmayanlara alternatif sunuyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, koronavirüs salgınının yayıldığı şu günlerde instagram hesabı üzerinden takipçilerine yemek tarifleri vermeye devam ediyor.

Altuğ, evde yemek yapımını uygulamalı olarak yayınladığı video ile gösterdi. Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlarda da bulunan ve farklı hobilerle ilgili yayınlar gerçekleştiren oyuncu, herkesin evlerine çekildiği şu dönemde sosyal medya üzerinden hem eğlendiren hem de bilgi veren içerikler paylaşıyor.

Takipçilerinden çeşitli eleştiriler de alan oyuncu, bu eleştiriler geldikçe de bazı alışkanlıklarını değiştiriyor. Unu eliyle koyduğu için bu durumu eleşiren bir takipçisinin mesajından sonra Altuğ’un artık unu kaşıkla koyduğunu görebilirsiniz.

Takipçileri ünlü oyuncunun bu hamarat hallerini çok beğendiklerini ve bu yayınları da severek takip ettiklerini belirten yorumlarda bulunuyor. Birçok hayranı da bu tarifleri mutlaka deneyeceğini belirtiyor.

 

Takipçilerine evden çıkmamaları yönünde mesajlar da veren oyuncu, “Her türlü anlatmaya çalışıyoruz lütfen evde kalın, kendiniz için,sevdikleriniz için, Türkiye için. Gerekmedikçe sokağa çıkmayın, keyfi gezmezseniz en azından işe gitmek için çıkanların da hastalık kapma riski azalır”diye belirtiyor.