Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat, pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor!

Aybüke Pusat, pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Aybüke Pusat ekranların tescilli güzellerinden. 2014 yılında düzenlenen Miss Turkey Yarışması’ nda üçüncü seçilen 26 yaşındaki güzel yıldız, bir dönem ekranlara damgasını vuran ‘Medcezir’ isimli diziyle dikkatleri üzerine çekti.

‘Medcezir’ sonrası kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve pek çok iddialı yapımda yer alan Aybüke Pusat, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Bir dergi için objektiflerin karşısına geçen güzel oyuncu birbirinden iddialı pozlarını instagram hesabından yayınlamaya devam ediyor. Pusat, bikinisi ve fit görüntüsünün yer aldığı pozları, ‘Peki bunu görmüş müydünüz?’ notunu ekleyerek paylaştı.

Aybüke Pusat, pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor! 1

İnstagramda 3,3 milyon takipçisi olan Aybüke Pusat’ın pozlarını hayranları beğeni yağmuruna tuttu. Elle Dergisi’ne çarpıcı pozlar veren ünlü oyuncu, önemli açıklamalarda da bulundu. Ünlü oyuncunun ‘aşk’ tarifi de dikkat çekti. Pusat, “Aşkı bilinmezlik olarak algılıyorum. Bilinmeyene merak. Aşık olduğumda nasıl bir kadına dönüştüğümü bilmiyorum. Açıkçası deneyimlerim beylik laflar etmek için yetersiz…” dedi.

Duygularının çok çalkantılı olduğunu söyleyen  oyuncu, “İçsel durumum inişli çıkışlıdır. Olaylardan çabuk etkilenirim. Hislerim çok kuvvetlidir. Birçok şey içime doğar, düşündüklerim genellikle başıma gelir.” açıklamasını yaptı. Aybüke Pusat’ın fotoğrafları, ‘Böylesini görmemiştik’ şeklinde pek çok yorum aldı.

Aybüke Pusat, pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor! 2

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Aybüke Pusat ile Furkan Andıç ikilisinin yeniden bir projede buluşması ihtimali ortaya çıkınca dizi hayranları bu duruma çok sevinmişti. Ancak çiftin dizisinin iptal olduğu haberi hayranlarını üzdü.

BluTV için hazırlıkları yapılan ‘Kusursuz’ isimli dijital dizi için çalışmalar devam ederken ani bir iptal kararı alınması ise her şeyi boşa çıkardı. ‘Kusursuz’ isimli dizinin bütçesinin bir anda yükselmesi üzerine yapımcı BluTV projeden vazgeçti.  İptal edilen dizi için farklı bir platform veya televizyon kanalı ile görüşme yapılıp yapılmayacağı da henüz  bilinmiyor.