Ana sayfa Dizi Fragmanları Poyraz Karayel dizisinin yeni bölümünde duygusal sahne!

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölümünde duygusal sahne!

tarafından ker_def

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölüm fragmanı çok duygulandırdı

Poyraz Karayel yarın akşam izleyenleri çok duygulandıracak bir bölümle ekranlara gelecek. Ayşegül’ün vurulması evdeki herkeste şok etkisi yaratmıştır. Peki Sadreddin’in Poyraz düşmanlığı yüzünden kardeşini vurdurması ortaya çıkacak mı? İşte Poyraz Karayel’de bu hafta yaşanacaklar.

Poyraz Karayel’de bu hafta hem heyecan hem de çok duygusal bir bölümle ekranlara gelecek. Poyraz Karayel’in geçen hafta yayınlanan son bölümünde Ayşegül abisinin Poyraz’a kurduğu pusuda vurulmuştu. Peki bu hafta dizide neler olacak?

Yayınlandığı saatlerde hem reyting listesini hem de sosyal medyayı sallayan Poyraz Karayel’i Çarşamba günü Kanal D’de izleyebilirsiniz. Poyraz Karayel 54.bölüm fragmanını da haberimizde bulunan videodan izleyebilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bahri mafya babası Yusuf’u öldürmek suçuyla tutuklanır. Bahri’nin suçsuzluğunu kanıtlamanın tek yolu yalancı tanığı bulmaktır. Meltemler her yolu deneyip yalancı tanığın izini bulamayınca Poyraz yalancı tanığa karşılık takas yapmak için dört mafya babasını kaldırır. Fakat Sadreddin’in himayesindeki bu mafya babalarının Poyraz tarafından alıkonulması, Sadreddin’i çok zor durumda bırakır. Sadreddin’in rüştünü ispatlamak için ne yapıp edip o mafya babalarını kurtarması gerekmektedir. Böylece Sadreddin ve Poyraz bir kez daha karşı karşıya gelir. Üstelik bu sefer ki onları çok daha dönüşü olmayan yollara sokacaktır. Ve bu savaşta ikisinin de çok sevdiği biri zarar görecektir…

POYRAZ KARAYEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI!