Ana sayfa Dizi Haberleri Poyraz Karayel’in acımasız Sadreddin’i şimdi Savaşçı dizisinde bambaşka rolde!

Poyraz Karayel’in acımasız Sadreddin’i şimdi Savaşçı dizisinde bambaşka rolde!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer, Bahadır Vatanoğlu, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

2019 yılında da gücünden bir şey kaybetmediğini gösteren Savaşçı dizisine 3 yeni oyuncu katıldı.

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca’nın, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun üstlendiği diziye katılan isimler oldukça dikkat çekici

“Savaşçı”nın 61. bölümü itibarıyla, dizide “Murat Kopuz” karakterine hayat veren Ali İl, İbrahim Kopuz’un (Murat Serezli) kardeşi olarak izleyici karşısına çıktı. Kariyerinde çok sayıda yapım bulunan Ali İl, Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Sadreddin Umman karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. 2002 yılından bu yana ekranda olan oyuncu, en son Ver Elini Aşk dizisinde rol almıştı.

Poyraz Karayel'in acımasız Sadreddin'i şimdi Savaşçı dizisinde bambaşka rolde! 9

Elsa’yı canlandıran Deniz Çom, uluslararası çalışan bir istihbarat ajanının yanı sıra sinsi ve akıllı bir kadın olarak ekrana geldi. Elsa, örgütün beyni rolünde.

Poyraz Karayel'in acımasız Sadreddin'i şimdi Savaşçı dizisinde bambaşka rolde! 10

Evren Erler’in hayat verdiği “Melik” karakteri ise, Elsa’nın yakışıklı sevgilisi, bölgede etkin bir şeyhin oğlu. Modern bir görünüme sahip olan Melik, örgütün planlanan eylemlerini hayata geçiren en önemli adamı.

Poyraz Karayel'in acımasız Sadreddin'i şimdi Savaşçı dizisinde bambaşka rolde! 11