Ana sayfa Dizi Haberleri Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı’ndaki o sahneye neler neler söylediler?

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı’ndaki o sahneye neler neler söylediler?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 5. bölümü ile dün akşam (13 Ekim Salı) ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde bir sahne vardı ki biraz abartılmış haliyle izleyenlerin bir kısmının sosyal medyada karakteri eleştirmesine neden oldu. Dizide Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı İnci’nin öyle bir yemek yiyişi vardı ki kimi izleyiciler “Midem kalktı” yorumunu yaptı.

Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları Masumlar Apartmanı dizisi, yeni sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından oldu. Dizideki hikayenin gerçek olaylara dayanması da izleyiciyi daha çok meraklandırıyor.

Safiye’nin titizliği malum. Ablasının dibinden ayrılmayan Gülben de öyle ama küçük kız kardeş Neriman, dışarı çıkabilen ve sokakta da yiyebilen biri olarak onlara benzemiyor. Han da öyle ama yine de titiz tarafları malum. Fakat Han’ın geçtiğimiz bölüm çöp topladığı, çöplerin içinde yattığı görüldüğünde ‘Bu ne yaman çelişki?’ dedirtmesi de bir kenarda dursun! Zira bu ikili durum, travmatik kişiliğinin çözülmesi gereken bir ikilemi…

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 19

Geçtiğimiz bölümde herkesten gizli evlenen İnci ve Han, bir günlüğüne şehirden kaçmak için yola çıktılar. İnci, arabada elindeki mayonezli, ketçaplı ekmek arası yemeğini öyle bir şekilde yedi ki Han’ın tiksinen bakışlarından kaçamadı.

Her yere kırıntı dökmesine sinirlenen Han’a gülen ve parmaklarını yalayıp duran İnci, durumu abartmayıp tiye aldı ama izleyici de onu sosyal medyada tefe koydu!

Farah Zeynep Abdullah, aslında rolünü başarıyla yaptı. Ancak sanki biraz abartması gerektiği söylenmiş ya da sahneye biraz fazla kaptırmış gibi aşırı bir şekilde itici yemek yeme şekli, izleyenlerin bile duruma ‘iğrenç, midem kalktı, buna sinirlenmek için psikopat olmaya gerek yok’ şeklinde yorumlarla Han’ın tavrının hiç de normal dışı olmadığını ifade ettiler.

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 20

Tabii çöplere giren Han, arabasındaki kırıntıya delirdi, bu da başka mesele! Pek çok izleyici bu duruma takılırken, kimileri İnci’nin yemek yiyişini zaten çok itici bulup zehir zemberek sözlerle eleştirdi. Kimileri de durumu tiye aldı.

Sahne sırasında Farah Zeynep Abdullah ne kadar tekrar yapıldıysa o kadar yemek zorunda kaldı belki ama bir şekilde iştahlı yemeyi de başarmıştı. Onu da bir kenara koymak lazım! Ayrıca sonrasında gofret de yiyen oyuncuya “Kaç tane yedi acaba?” diye soranlar da oldu.

Kimi izleyici, her ne kadar eleştiri yapsa da bu tür sahneler için oyuncuların farklı bir emek içine girdiklerinin de farkında.

Ne diyelim, Farah Zeynep Abdullah rolünün hakkını verdi ama İnci hakikaten biraz rahatsız edici bir şekilde yemek yiyormuş!

İşte dizideki o sahne ve gelen yorumlardan bazıları…

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 21

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 22

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 23

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 24

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 25

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 26

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 27

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 28

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 29

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 30

Titiz olmaya gerek yok, İnci iğrençti! Masumlar Apartmanı'ndaki o sahneye neler neler söylediler? 31