Ana sayfa Sosyal Medya Rabia Soytürk ve Caner Topçu ikilisinden itiraflar üstü üste geldi!

Rabia Soytürk ve Caner Topçu ikilisinden itiraflar üstü üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Duy Beni isimli dizinin başrollerinde Caner Topçu ile Rabia Soytürk yer alıyor. İki genç oyuncu kısa sürede uyum yakalamaları ile başarılı bir partnerlik süreci yakaladı. Duy Beni dizisinin özellikle tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler almasının altında da bu ikilinin etkileyici uyumunun payı büyük.

Bir yaz dizisi olarak başlayan Duy Beni, Eylül ayı itibariyle kış sezonu dizilerinin de başlaması ile birlikte güçlü bir rekabet ortamına girecek. Bu süreçte izleyicilerini tutma çabasını izleyeceksiniz. Özellikle de hikaye içinde Kanat ile Ekim karakterlerinin durumu, izleyicilerin merakını artırdığından başarı için en önemli faktör olarak gözüküyor.

Duy Beni projesi ile birlikte birbirlerini tanıyan Rabia Soytürk ve Caner Topçu, kısa sürede kaynaştı ve iyi bir uyum yakalamayı başardı. Güçlü bir enerji yayan ve sosyal medyada da geniş bir izleyici kitlesi tarafından desteklenen Kanat ve Ekim ikilisi, dizinin hikayesinde sürükleyici karakterler olarak öne çıktı.

Caner Topçu ve Rabia Soytürk’ün iyi uyum yakalamasının bir yansıması da Onedio’nun youtube kanalındaki programda ortaya çıktı. Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan ikili, oldukça samimi ve çok iyi bir enerji yaydı.

Rabia Soytürk ve Caner Topçu ikilisinden itiraflar üstü üste geldi! 7

Hayranların merak ettiği sorulardan birisi de nasıl birer öğrenci oldukları ve lise yıllarından kalan unutamadıkları anılarıydı. Caner Topçu, 3 bin öğrencinin okuduğu büyük bir meslek lisesinde eğitim gördüğünü ve okulda kız öğrenci sayısının da 500 kadar olduğunu, erkek öğrencilerin çoğunlukta olduğu bir lise dönemi geçirdiğini anlattı.

Topçu, “Ben çalışkan değildim lisede ama hiç zayıf da getirmezdim” diyerek lise yıllarında öne çıkan, parlak bir çocuk olmadığını ifade etti.

Rabia Soytürk de partneri gibi lise yıllarında sivrilen birisi olmadığını belirterek, şöyle konuştu: “Çok da iyi bir öğrenci değildim. Öğretmenlerim beni hatırlamayabilir. Ama izlemeye devam etsinler.”

İki genç oyuncu da lise yıllarında çok öne çıkan, başarılarıyla konuşulan isimler değildi belki ama oyunculuk mesleğine adım atarak milyonların sevgisini kazanmayı ve şöhret basamaklarını tırmanırken kendileri olmayı başardılar.