Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde yeni dönem başlıyor!

Ramo dizisinde yeni dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Ramo dizisinde ilk 6 bölüm müthiş bir aksiyon izledik. Ancak dizide artık yavaş yavaş bazı konuların kapanıp bazılarının açılacağına yönelik mesajlar var.

Öncelikle her bölümü büyük aksiyon ile geçen Ramo dizisinde, konular sakız gibi uzatılmadığı ve senaryoyu öngörülemez yapma gayreti olduğu için 7. bölümden itibaren bazı şeylerin artık değişebileceğine yönelik işaretler göreceksiniz.

Savaşa karar veren Ramo,aile meclisini de yayına alıp tüm düşmanlarına karşı mücadele edecek. Ancak asıl düşmün Cihangir bey… Yani en tepedeki… Çünkü Ramo, babasının ölüm emrinin en tepeden geldiğini biliyor. Yavuz da zaten 6. bölümde bu durumu açıklamıştı.

Ramo’nun hedefi Cihangir bey olunca, bu sefer de Cihangir beyin kim olduğu konusu öne çıkıyor. Çok sürpriz gelişmeler de olabilir. Görülen o ki, 7. bölümden itibaren Ramo dizisinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Peki neler izleyeceğiz?

İşte 7.bölümün detayları:

Ramo aile meclisini toplar. Uzun yıllardır bekledikleri, hazırlandıkları gün artık gelmiştir. Hayatta kalmak için tek bir yol vardır. Savaşmak…

Doğan Ramo’nun babasının intikamını alamayacağına inanır. Bu yüzden Alpay’dan intikam almak için bir plan yapar. Şahin’le birlikte Alpay’ın peşine düşerler.

Ramo dizisinde yeni dönem başlıyor! 7

Alpay’ın itirazlarına rağmen Adana Komisyonu, Ramo’ya çok önemli bir petrol sevkiyat görevi verir. Ancak bunu hazmedemeyen Alpay, Ramo’nun yanlış yapmasını ister. Sevkiyatın başarısız olması için harekete geçer.

Sibel ise mahallededir. Ancak evin kadınları Sibel’i kabullenmek istemezler. Onu anlayan ve ona iyi davranan sadece Sebahat’tır. Sebahat anlattıkça, Sibel Ramo’nun geçmişine gider. Ramo’nun hiç anlatmadığı geçmişin kapıları Sibel’e açılır.

Mahalledeki hazırlıkları fark eden Sibel, ailesi için endişelenir. Ramo’nun karşısına çıkan Sibel’in ondan tek bir isteği vardır. Artık sevdiklerinin zarar görmemesi…