Ana sayfa Sosyal Medya Resmen şeytan tüyü var! Demet Özdemir’in fotosunda bir numara yok ama binlerce beğeni aldı!

Resmen şeytan tüyü var! Demet Özdemir’in fotosunda bir numara yok ama binlerce beğeni aldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – ‘Ne yapsa olay oluyor!” sözünü hakeden şu sıralar kim var diye sorsalar, Demet Özdemir muhtemelen listenin başlarında çıkar! Zira genç oyuncu, sosyal medyada ne yapsa dikkat çeker hale geldi. Erkenci Kuş dizisi ile popülaritesi hızla artan oyuncu, daha sonra rol aldığı yeni dizisiyle de gündemden düşmedi.

Daha önce romantik komedi türündeki projelerle ekrana gelen oyuncu, Erkenci Kuş’un ardından farklı bir tarz denemek istedi ve tv8’de yayınlanan dram dizisinde Zeynep karakteriyle ekranlara gelmeye başladı. Oyuncu, başarısını bu diziyle de perçinleyince, hayran sayısını daha da arttırdı.

Özdemir, genç ve güzel bir oyuncu olmanın da verdiği popülerlikle, sosyal medyada takipçi sayısı hayli yüksek olan bir isim. Yaz sezonunda tatilde verdiği pozları, hayranlarının onu yorum ve beğeni yağmuruna tutmasına neden olmuştu.

Şimdilerde yeni sezon için İstanbul’a dönen Demet Özdemir, yine takipçilerini mutlu edecek paylaşımlar yapıyor. Ancak bazen öylesine yaptığı, hiç bir not düşmediği, eğlenmek için yayınladığı anlaşılan paylaşımlarına bile bir anda yorum ve beğeni yağıyor.

Aşağıdaki paylaşımı da onlardan birisi. Oyuncunun bir duvara yaslanıp verdiği bu poz, 2 saat içinde 405 binden fazla beğeni ve binlerce yorum aldı ve almaya da devam ediyor. ‘Şeytan tüyü var bunda’ denilen bir doğallık ve samimiyette olduğu görülen Demet Özdemir’e, Oyuncu Nur Fettahoğlu’nun da kayıtsız kalmayıp beğeni yaptığı görülüyor.

İşte Demet Özdemir’in son paylaşımı:

????

Resmen şeytan tüyü var! Demet Özdemir'in fotosunda bir numara yok ama binlerce beğeni aldı! 7