Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, yeni dizisiyle İtalya’da rekor kırarak ülke gündemini salladı!

Can Yaman, yeni dizisiyle İtalya’da rekor kırarak ülke gündemini salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay -Erkenci Kuş dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı Can Yaman. Oyuncu, bu dizinin ardından Bay Yanlış dizisinde rol aldı. Ancak dizinin ömrü kısa sürdü. Yaman ise soluğu uzun süredir çağrıldığı İtalya’da aldı! Önce Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında aldı. Ardından anlaşmalar arka arkaya geldi.

Bir yapım firması ile anlaşan Can Yaman’ın dizide oynayacağı haberi İtalyan hayranlarını resmen havalara uçurdu. Oyuncu, yaklaşık iki yıldır İtalya’da farklı markalarla anlaşmalar yaptı, ülkede uzun süre kalarak kariyerinde önemli adımlar attı.

Can Yaman’ın İtalya’da oynadığı dizinin yayını büyük bir merakla bekleniyordu. İki yıldır ülkede farklı markalarla anlaşan ve aynı zamanda dizi çalışmalarını da sürdüren Can Yaman, İtalyan hayranlarının tarafından heyecanla yayınlanması için gün saydıkları diziyle yeniden gündeme oturdu!

Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı ve Canale 5’te yayınlanan Viola Come İl Mare dizisi, reyting rekoru kırdı adeta!

Dizinin ilk bölümüyle aldığı reytingler büyük dikkat çekti. Can Yaman hayranlığının tavan yaptığı İtalya’da dizinin ilk bölümü 20,4 reyting puanı ile rekor kırmayı başardı!

Can Yaman, yeni dizisiyle İtalya'da rekor kırarak ülke gündemini salladı! 8

Can Yaman, polis Francesco Demir karakterine hayat verdiği dizide başrolü Francesca Chillemi ile paylaşıyor. Dizinin lansmanı, geçtiğimiz gün Venedik Film Festivali’nnde gerçekleşmişti.

Can Yaman, yeni dizisiyle İtalya'da rekor kırarak ülke gündemini salladı! 9