Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde bir türlü tutturamayan Barbaroslar kaçınılmaz sona mı yaklaşıyor?

Reytinglerde bir türlü tutturamayan Barbaroslar kaçınılmaz sona mı yaklaşıyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in bu sezon başında çok büyük iddialarla ekrana getirdiği ve yüksek bütçeler harcadığı Barbaroslar dizisi ilk bölümünden bu yana reytinglerde bir türlü tutturamadı. Üstelik Engin Altan Düzyatan’a rağmen. Dizinin dün akşamki bölümünün reytingleri de iç açıcı değildi. Kulislerde dizinin ömrünün çok uzun olmadığı konuşuluyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi yılbaşından hemen önce Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe ve Cemre Gümeli’nin koronavirüse yakalanmaları nedeniyle çekimlere bir süre ara verdi. Üç hafta ekrana gelmeyen dizinin yeni bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu.

İlk bölümünden bu yana reytinglerde beklenen puanları alamayan Barbaroslar dizisinin dün akşam yayınlanan 16. bölümünde de aynı sonuç aldı. Ortalama puan alan dizi tüm izleyicilerde yedinci sırada yer aldı.

Reytinglerde bir türlü tutturamayan Barbaroslar kaçınılmaz sona mı yaklaşıyor? 7

Çok büyük bütçeler harcanarak ortaya çıkarılan Barbaroslar dizisinden haliyle beklenti çok büyüktü. Ancak ilk günden bu yana beklentileri karşılayamadı. Bu da büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Dizi büyük bütçesine ve çok başarılı olmayan reytinglerine rağmen 16. bölüme kadar geldi. Ancak kulislerde konuşulanlar çok da iç açıcı değil. İddialara göre Barbaros Akdeniz’in Kılıcı dizisi bu sezon sonunda ekranlara veda edecek. Hatta bir iddiaya göre birkaç bölüm sonra Oruç Reis ölecek ve Engin Altan Düzyatan diziden ayrılacak.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yer aldığı dizinin çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam ediyor.