Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Ramo şahlandı, Arka Sokaklar fena değil, Hercai eh işte, Babil kötü!

Reytinglerde Ramo şahlandı, Arka Sokaklar fena değil, Hercai eh işte, Babil kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reyting yarışında müthiş bir savaş var… Bu savaşta ilk kaybeden dizi Fox TV’nin romantik komedi yapımı Bay Yanlış oldu. dizi final bölümü ile ekrana geldi. Sosyal medyada 700 binden fazla mesajın paylaşıldığı final bölümü reytingleri yine tatmin edici seviyede değildi.

Cuma akşamlarının rakipsiz dizisi kuşkusuz Kırmızı Oda, 11’e yaklaşan reyting oranlarına kadar ilerleyen dizi, 7,5’un altına da düşmüyor… Çok iyi bir performans ve tüm kategorilerde Binnur Kaya’nın başrolündeki tv8 dizisinin birinci olması da artık sezonun alışıldık durumu olmaya başlıyor..

Kırmızı Oda dizisinin ardından totalde ve ABC1 grubunda Ramo dizisinin ikinci sırada yer aldığı Cuma akşamı, Babil dizisi de geçen haftaya göre AB’de iyi bir performans sergiledi. Babil totalde ilk 10’da yok, ABC1’de ise 10. sırada yer bulabildi. Babil, etkileyici oyuncu performanslarına rağmen nasıl bu kadar düşük reytingler alabiliyor akıl kurcalayan bir durum bu.

Show TV’nin Ramo dizisinin müthiş bir çıkışını izliyoruz. Salı’dan Cuma’ya alınmak diziye çok yaradı. 4,2 ile 5,9 arasında reyting oranları elde eden dizi, aksiyon dolu sahneleriyle Cuma akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olmayı da başardı.

Reytinglerde Ramo şahlandı, Arka Sokaklar fena değil, Hercai eh işte, Babil kötü! 15

Arka Sokaklar, totalde en çok izlenen 3. dizi oldu. AB ve ABC1 performansı daha düşük olan Arka Sokaklar, yine de ayakta durmayı başardı. 15. sezondaki dizinin rakip dizilerin güçlü olmasına rağmen ayakta kalması bir televizyonculuk dersi de içeriyor.

Reytinglerde Ramo şahlandı, Arka Sokaklar fena değil, Hercai eh işte, Babil kötü! 16

Hercai dizisi ise totalde 8. sırada bulunuyor. Atv dizisi AB ve ABC1’de ise ilk 10 yapım arasına giremedi. Aslında sosyal medyaya bakıldığında Hercai dizisi ile ilgili gündem çok yoğundu. İzleyiciler bölümden de çok etkilendi. Ancak reytingler aynı şeyi söylemiyor. 1,6 ile 3,8 arası reyting oranları yakalayan dizi sadece totalde varlık gösterebiliyor.

Reytinglerde Ramo şahlandı, Arka Sokaklar fena değil, Hercai eh işte, Babil kötü! 17

9 Ekim Çarşamba akşamı ise denklemi değiştirecek 2 dizi başlıyor… Bunlardan birisi Fox TV’nin Bay Yanlış yerine ekrana süreceği Çocukluk isimli dizi. Kimsesizler olarak bilinen yapımın ismi RTÜK şikayetleri sonrası değiştirildi. Bir diğer yapım ise TRT1 ekranında 5. sezona başlayacak olan Payitaht Abdülhamid. Bu iki dizinin gelişi ile birlikte Cuma rekabeti daha da sertleşecek.

İşte 2 Ekim Cuma akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Reytinglerde Ramo şahlandı, Arka Sokaklar fena değil, Hercai eh işte, Babil kötü! 18