Ana sayfa Dizi Haberleri Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri…

Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri…

tarafından zk zk

Hangi kanalda hangi dizi yayınlanacak? İşte kanal kanal yaz dizileri... 7

Televizyongazetesi/Analiz

Dizilerin sezon arası vermesinden sonra yaz dizileri birer birer ortaya çıkmaya başladı. Sezon boyunca onlarca dizinin yayına girmesi ve büyük hayal kırıklığıyla kısa sürede yayından kaldırılmasından sonra. kanallar yaz sezonuna daha temkinli giriyor.

Büyük prodüksiyonlu diziler yerine, daha düşük bütçeli, romantik komedi tarzı diziler ekrana gelecek. Ancak geçtiğimiz yazlarda olduğu gibi bu yaz sezonunda çok fazla dizi göremeyeceğiz. Şu ana kadar kanalların yaz dizileriyle ilgili ortaya çıkan son haberlerden derlediğimiz bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Önümüzdeki dönemde yeni dizilerle ilgili çalışmalar olduğunda, sitemizde haberlerini bulabilirsiniz.

İşte kanalların yaz dizileri:

KANAL D
Hayati ve Diğerleri

Sezon başında ekrana gelen Hayati ve Diğerleri, bir bölüm yayınlanıp ekrandan kalkmıştı. Dizi yeniden yayınlanmaya başlandı. Kanalın elinde çekilmiş hazır 5 bölüm olduğu ifade edilmişti. Dün akşam (19 Haziran Salı) 2. bölümüyle ekrana gelen dizinin devamının çekilip çekilmeyeceği ise merak konusu.

Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin yapım firması İrfan Şahin’in sahibi olduğu 1441 Productions

Dizinin konusu:

İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati, görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkansız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.

Oyuncular:

Celil Nalçakan (Hayati), Günay Karacaoğlu (Şükran), Levent Ülgen (Danyal), Bülent Çolak (Vedat), Bahtiyar Engin (Tahsin), İbrahim Selim (Celal), Gökhan Kıraç (Erol), Aybike Esin Tumluer (Nurten), Edip Tepeli (Üzeyir), Ecem Karavus (Filiz), Cankat Aydos (Faruk), Cansu Dağdelen (Açelya), Özlem Çakar (Bedriye), Feri Baycu (Kıymet)

Kanalın şu an için bir başka dizisiyle ilgili bir bilgi yok. Yaz döneminde başka bir dizinin hazırlıklarının yapılıp yapılmadığı ile ilgili bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız.