Ana sayfa Sinema Saadet Işıl Aksoy, başrolünde yer aldığı Saf filminden çok etkilendi!

Saadet Işıl Aksoy, başrolünde yer aldığı Saf filminden çok etkilendi!

tarafından ker_def

Ali Vatansever’in yönetmenliğini yaptığı Saadet Işıl Aksoy, Erol Afşin ve Onur Buldu’nun başrollerinde yer aldığı Saf filmi 19 Nisan Cuma gününden itibaren vizyona girdi.

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Saf filminin izleyici ile buluşmasının mutluluğunu yaşayan Saadet Işıl Aksoy, instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Filmin kendisi için çok önemli olduğuna değinin Saadet Işıl Aksoy, oyunculuğu niye yaptığı bu film sayesinde yeniden hatırladığını ifade etti.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

SAF filmimiz bugün itibariyle Türkiye’de vizyonda.. ? Hem ön hazırlık sürecinde, hem çekimler boyunca, hem festival yolculuğuna başladığından beri seyirciyle buluşma aşamasında bu mesleği niye yaptığımı bana hatırlatan nadir filmlerden biri oldu benim için Saf. Umarım Remziye, bana verdiği gücü ve ilhamı siz seyircilerimize de verebilir, şimdiden iyi seyirler! ??✨ #saffilm

Saadet Işıl Aksoy, başrolünde yer aldığı Saf filminden çok etkilendi! 7

Saf Filmi Konusu:

Saf, gecekonduda yaşayan bir çiftin, mahallede çıkan kentsel dönüşüm söylentileri sonrasında değişen hayatlarını konu ediyor. Kamil ile Remziye, Fikirtepe’de bir gecekondu mahallesinde yaşayan evli bir çifttir. Naif bir adam olan Kamil, yan mahallede yürütülen kentsel dönüşüm projesinin şantiyesinde çalışmaya başlar.

Uygulanan kentsel dönüşüm projesine mahalleli oldukça tepkilidir. Mahallesinde gördüğü tepkiler ve iş yerinde artan baskılar, Kamil’i farklı bir adama dönüştürür. Kamil’in yaşadıkları onunla birlikte en çok eşi Remziye’yi etkiler. “El Yazısı” filmi ile tanınan Ali Vatansever’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Saadet Işıl Aksoy ve Erol Afşin paylaşıyor. Senaryosu da Ali Vatansever’e ait olan filmin kadrosunda Onur Buldu, Ümmü Putgül ve Kida Ramadan gibi isimler yer alıyor.