Ana sayfa TV Programları Sabah kuşağında Bizim Buralar yemek programı beIN GURME’de başlıyor

Sabah kuşağında Bizim Buralar yemek programı beIN GURME’de başlıyor

tarafından ker_def

Her zaman daha zengin içerikler sunmaya yönelik yatırımlarına devam eden Digiturk, 30 Eylül Pazartesi günü yepyeni bir programı daha izleyicileriyle buluşturuyor. Aslı Kızmaz’ın keyifli sunumu ve Şef Kemal Can Yurttaş’ın nefis tarifleriyle ‘Bizim Buralar’ hafta içi her gün canlı yayınla Digiturk 21 no’lu beIN GURME ekranlarında.

7’den 70’e her beğeniye hitap etmek üzere içeriğini zenginleştirmeye devam eden Digiturk, yepyeni programları izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Aslı Kızmaz’ın keyifli sunumu ve Alancha’nın tecrübeli şefi Kemal Can Yurttaş’ın birbirinden lezzetli tarifleri ile ev sahipliği yapacağı, alanında başarılı ve uzman isimleri ağırlayacakları ‘Bizim Buralar’ programı, hafta içi her gün saat 10.30-12.00 arası canlı yayınla Digiturk 21 no’lu beIN GURME kanalında ekranlara gelecek.

Enis Arıkan ve Buse Terim Bahçekapılı ilk haftanın konukları arasında

Programda, sinema ve dizi oyuncularından, alanında uzman doktorlara, yanlış bilinenlere açıklık getirecek diyetisyenlerden, merak edilen yorumlarıyla astrologlara kadar ilgi çekecek konuklar yer alacak.