Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz, Baraj ve Kuzey Yıldızı dizi setlerinde havalar güzel!

Sadakatsiz, Baraj ve Kuzey Yıldızı dizi setlerinde havalar güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi oyuncuları yer aldıkları yapımların öne çıkması için sosyal medyadan destek vermeyi ihmal etmiyor. Dizilerdeki sahnelerinden zaman zaman paylaşım yapan isimlerden Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere, Baraj’a yeni katılan Gizem Karaca ve Kuzey Yıldızı’nda rol alan İsmail Demirci fotoğrafları ile ilgi gördü.

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi, geçtiğimiz hafta yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un koronavirüse yakalanması nedeniyle kolaj bölümüyle ekrana gelmişti. Dizinin 9. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak ve Cansu Dere de hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerine dizisini hatırlattı. Asya karakteriyle büyük beğeni toplayan oyuncu, sergilediği performans ile yapımın aldığı yüksek reytinglerin en önemli mimarlarından birisi konumunda.

Sadakatsiz, Baraj ve Kuzey Yıldızı dizi setlerinde havalar güzel! 9

Fox TV ekranında ise Baraj dizisi son haftalarda büyük çıkış yapmakta ve bu süreç de devam ediyor. Dün yayınlanan 17. bölümde de dizinin iyi performansını gördük. Yapıma katılan Gizem Karaca ise, instagram hesabından ilk pozunu yayınladı. “Hoş geldin Bahar” notu ile paylaşım yapan oyuncuya hayranlarından da büyük ilgi vardı.

Feyyaz Duman’ın canlandırdığı Nazım karakterinin avukatı Bahar olarak diziye katılan oyuncunun hikayede önemli değişimleri başlatması bekleniyor.

Sadakatsiz, Baraj ve Kuzey Yıldızı dizi setlerinde havalar güzel! 10

1 yıldan fazla süredir Kuzey Yıldızı dizisinde yer alan ve Kuzey karakteri ile de kariyerinin en iyi işlerinden birisine imza atan İsmail Demirci de sık sık set pozlarını paylaşıyor.

Oyuncu, “Mollaoğullarından Kuzey” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Eğlenceli dizide Aslıhan Güner ile çok iyi bir ikili oluşturan İsmail Demirci, performansıyla da takdiri hak etti.

Sadakatsiz, Baraj ve Kuzey Yıldızı dizi setlerinde havalar güzel! 11