Ana sayfa Dizi İzle Masum 11 Aralık Cuma 264. bölümde Gopi’nin Mira çabası!

Masum 11 Aralık Cuma 264. bölümde Gopi’nin Mira çabası!

tarafından ker_def

Masum dizisinin yeni bölümü 11 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak. Hint dizisinde heyecan yüksek. Kanal 7’nin haftanın her gün yayınladığı Masum’da 264. bölümde Gopi, Mira’yı kurtarabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtını yeni bölümde bulacaksınız. Peki diğer detaylar neler?

Masum’da bugün Rada Gopi yüzünden Mira’yı yalnız yakalayamaz. Paintball oynarken Ahem’in tabancasına gerçek mermi koyan Rada amacına ulaşabilecek mi? Tripti yaz kampında eğitmen kılığına girer ve Rada’yla Mira’yı öldürmek için plan yapar. Mira kamptaki yarışlara katılır fakat Rada onun zarar görmesi için elinden geleni yapar.

Yarış alanına çivi çakan Rada’nın planı Gopi sayesinde bozulur.Çabaları boşa giden Rada çok öfkelenir. Gopi’nin topladığı çivileri gören Modi ailesi şok olur. Paintball oynamak için kampa giden Modi ailesi iki gruba ayrılır. Rada Mira’nın rakibi olur ve Ahem’in tabancasına gerçek mermi koyar. Mermileri gören Gopi zamanında yetişip Mira’yı kurtarabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel