Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi bitiyor ama Melis Sezen hayranları üzülmesin, yeni bir projeyle geliyor!

Sadakatsiz dizisi bitiyor ama Melis Sezen hayranları üzülmesin, yeni bir projeyle geliyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonunda ilk sezondaki gibi reytingler alamıyor. Melis Sezen’in canlandırdığı Derin gibi karakterler o kadar parladı ki kemikleşmiş izleyicisi diziyi soluksuz izliyor.

Maske Kimsin Sen programında da yer alan Melis Sezen, başarılı bir sezon geçiriyor. Başarılı oyuncu canlandırdığı Derin karakteriyle Altın Kelebek ödüllerinde “parlayan yıldız” kategorisinde de ödüle layık görülmüştü.

Melis Sezen ödülle ilgili, “Çok heyecanlıyım, uzun zamandır bu geceyi bekliyorum. Yıldızı parlayan oyuncu olduğum için de çok mutluyum. Çünkü ideallerimden birisiydi” açıklamasını yapmıştı.

Sadakatsiz dizisi bitiyor ama Melis Sezen hayranları üzülmesin, yeni bir projeyle geliyor! 7

Sadakatsiz dizisi iyi bir proje olsa da sezon sonunda final yapacağı konuşuluyor. Şu anda çekimlerine devam eden güzel oyuncu yaz başında Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus ile anlaştı. Halit Ergenç’in Disney Plus’ta yayınlanacak yeni dizisi Nomen’in kadrosuna katılan genç oyuncu, Sadakatsiz’den sonra kariyerinde önemli bir basamak daha atlamış olacak.

Nomen ile ilgili henüz çok fazla detay gün yüzüne çıkmasa da Halit Ergenç, dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla telepatik yöntemle iletişim kurabilen bir karakteri canlandıracak. Senaryosunu Zafer Külünk’ün yazdığı, Fatih Kızılgök’ün yönetmenliğini yapacağı dizinin proje yapımcısı ise dizi, film ve televizyon dünyasının duayen ismi Fatih Aksoy.