Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Selçuk’u Emir Tarık Tekin, kendini ispat etti!

Sadakatsiz’in Selçuk’u Emir Tarık Tekin, kendini ispat etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veren isim, sürpriz bir isim olmuştu… Emir Tarık Tekin ismini birçok kişi yakından biliyor… Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Metin Tekin ile şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam’ın oğlu….

Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veren genç oyuncu, kendisinden çok zıt bir karakteri başarıyla canlandırıyor. Emir Tarık Tekin, dizide şimdiye kadar öyle güçlü sahneler çıkarttı ki, izleyicileri kendisine hayran bıraktı.

Annesi Şevval Sam’ın da tecrübelerini aktardığı oyuncu, artık anne ve babasından ayrışmaya başlayan bir üne de sahip. Bu ünü de başarılı oyunculuk performansı ile sağlıyor ve kendi markasını yaratıyor.

Sadakatsiz dizisi de Selçuk gibi aykırı bir karaktere başarıyla hayat vermesi noktasında genç oyuncunun, rolü ile milyonlarca kişiye kendisini kanıtlamasına vesile oldu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, yaptığı yorumda Tekin’in başarısını şu sözlerle özetledi:

“‘Sadakatsiz’de Metin Tekin’in oğlu Taro Emir Tekin mesela. Oğul değil; genç oyuncu Taro olarak marka olmaya doğru gidiyor. Nasıl oyunculuğundan emin bir hali var.”

Sadakatsiz'in Selçuk'u Emir Tarık Tekin, kendini ispat etti! 7