Ana sayfa Sosyal Medya Şafak Pekdemir’in Yasak Elma’dan ayrılık kararı büyük kaybı oldu!

Şafak Pekdemir’in Yasak Elma’dan ayrılık kararı büyük kaybı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin dördüncü sezon sonunda bazı oyuncuların ekipten ayrıldığına yönelik bilgiler geldiğinde Şafak Pekdemir’in de yer alması dikkat çekmişti. Zehra karakteri ile hikayenin en başından bu yana bulunan isimlerden olan Şafak Pekdemir, yeni bir maceraya atılmak için diziden ayrıldı.

Ünlü oyuncu Yalancılar ve Mumları isimli Fox TV dizisiyle anlaştı. BBC yapımı olan Mistresses’ın yerli uyarlaması olan dizi ne yazık ki yeterli ilgiyi göremedi. Daha önce hep iyi ve uzun süreli dizilerde rol alan oyuncu adına bu yapım en kısa süren dizisi olarak kayıtlara geçti.

Meliha Çelebi karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Şafak Pekdemir, etkili bir ekipte yer almasına rağmen, hikayenin izleyici tarafından sevilmemesi nedeniyle erken final şanssızlığı yaşadı. Yasak Elma ile kariyerinde adeta zıplama yapan oyuncu, yeni dizisiyle de büyük bir talihsizlik ile karşılaştı.

2010 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu bugüne kadar farklı dizilerde ve sinema filmlerinde yer aldı. Canlandırdığı rollerle çok dikkat çeken oyuncu, özellikle Leyla ile Mecnun dizisindeki Nisan karakteri ile bir hayli öne çıktı.

Seksenler dizisinde Türkan olarak izlediğimiz Şafak Pekdemir, Asla Vazgeçmem’de ise İclal karakterini canlandırdı. Oyuncunun üst üste etkili dizilerde yer alma süreci Yasak Elma ile zirveye ulaştı.

Ancak Yalancılar ve Mumları macerasının kısa sürmesi ve oyuncunun yeni karakterine daha ısınamadan dizinin veda edecek olması büyük bir talihsizlik olarak kariyerine yazıldı.

Şafak Pekdemir, Yasak Elma ekibi ile yoluna devam edebilseydi kariyer yükselişini de hızlandıracaktır.