Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sağlık çalışanlarına yönelik sözleriyle tepki alan Müge Anlı yine aileleri kavuşturdu

Sağlık çalışanlarına yönelik sözleriyle tepki alan Müge Anlı yine aileleri kavuşturdu

tarafından ker_def

Müge Anlı, 38 yılın hasretini 10 dakikada bitirdi! Araştırmacı-Gazeteci ayrı düşmüş aileleri kavuşturmaya devam ediyor.

atv ekranında 1 Nisan 2020 tarihli programda Müge Anlı yine aileleri sevindirdi. 38 yıl önce ailesinin maddi yetersizliği evlatlık vermek zorunda kaldığı kardeşini bulmak isteyen Cevat Adak, Müge Anlı’ya başvurdu.

Canlı yayına konuk olan Adak, en son 8 aylıkken gördüğü kardeşi Tuğba’yı bulup onu kucaklamak istediğini söyledi. Bunu söyledikten yalnızca 10 dakika sonra yine bir Müge Anlı mucizesi yaşandı. Cevat Adak’ın aradığı kardeşi Tuğba, bulundu.

Geçtiğimiz gün migren ağrısı tuttuğu için hastaneye gittiğini ve doktorlardan gerekli ilgiyi göremediğini söyleyerek şikayet eden Müge Anlı ,koronavirüs salgını nedeniyle büyük baskı altında kalan sağlık çalışanlarına yönelik sözleri nedeniyle sosyal medyada tepki ile karşılanmış, özür dilemesi yönünde çağrılar yapılmıştı.

Müge Anlı, A Haber’de canlı yayına çıkarak doktorlardan özür dilemişti. Anlı, “İzleyicilerim yayın sırasında ve sonrasında aynı durumu yaşadıklarından dolayı yüzlerce mesaj gönderdiler. Ben durum tespiti yapmak isterken aldığım bu kötü yorumlardan dolayı üzgünüm. Ama asıl üzüntüm koskoca sağlık sektörünü hedef almışım gibi gösterilmeye çalışılması. Zaten işleri başlarından aşmış doktorlarımızdan, konuyu tam olarak anlatamadığım için kalbi kırılanlar varsa özür dilerim” diye konuştu.