Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şahan Gökbakar’dan Kazdağları isyanı: Siz kim oluyorsunuz?

Şahan Gökbakar’dan Kazdağları isyanı: Siz kim oluyorsunuz?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da Kazdağları’nda başlatılan siyanürle altın arama işletmesiyle ilgili isyanını sosyal medyadan dile getirdi.

Kazdağları ve bölgenin tek su kaynağı Atikhisar Barajı su havzasındaki siyanürlü maden arama faaliyetine karşılık bölge halkı,  ‘Su nöbeti’ isimli bir kampanya başlattı. İnternette “Kazdağları Hepimizin’ hastagi ile bu akşam 20:30’ta twitter’da buluşarak farkındalık yaratılmaya çalışılacak.

Şahan Gökbakar da kampanyayla ilgili detayları instagram sayfasından paylaşarak, Kazdağları’nda yapılan doğa katliamı için tepki verdi ve şunları söyledi:

Bunu yapmaya kimin hakkı var?? Dünyanın en iyi oksijen kaynağı olan, yuzlerce farklı bitki türüne ve canlıya ev sahipligi yapan, doğal yeraltı kaynak sularıyla tertemiz bir cennet.. O KAZ DAĞLARI BU ÜLKEDE DOĞAN HER İNSANIN… Kim ve ne hakla SİYANÜRLÜ ALTIN İŞLETMESİNE İZİN VERİYOR? Bu katliamı yapmaya izin verirken o kağıda nasıl imza attınız?? Eli gitmez insanın be… ÜSTELİK BİR DE KANADALI BİR ŞİRKETE…Kaz dağları mi kaldı altın aranacak bu memlekette??? Yazıklar olsun!! Bu dehşet bişey… Çanakkalelilerin değil bu ulkede doğan her çocuğun meselesidir ve o dağlar ormanlar hepimizindir… Siz kim oluyorsunuz!!!! #kazdağlarıhepimizin #kazdağları #aşk #vatan

Şahan Gökbakar'dan Kazdağları isyanı: Siz kim oluyorsunuz? 7