Ana sayfa Sosyal Medya Şahmeran dizisi için Serenay Sarıkaya dopingi!

Şahmeran dizisi için Serenay Sarıkaya dopingi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Medcezir dizisinden bu yana Serenay Sarıkaya televizyona iş yapmadı… Oyuncu, Fi isimli dijital dizinin sonradan ekranda yayınlanmasının dışında uzun süredir izleyicisi ile televizyonda bulaşamıyor. Sarıkaya için birçok teklif geldiği biliniyor, ancak oyuncu şimdiye kadar bu projelerden birisini kabul etmedi.

Netflix ile dijital dizi için anlaşması bulunan oyuncu, gelecek olan projeleri bekliyor. Ancak televizyona yeniden dönüşü için de önemli bir teklif aldığı ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncuya Tims&B şirketinden güçlü bir teklif gitti.

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazmakta olduğu Şahmeran isimli dizi bir süredir gündemde. Hazırlıkları devam eden dizi ile ilgili çeşitli haberler yapılmıştı. Ancak son durum belirsizdi…

Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapım şirketi Serenay Sarıkaya’ya teklif götürdü. Umur Turagay gibi usta bir yönetmenin de yer aldığı dizinin etkileyici bir yapım olması bekleniyor.

Serenay Sarıkaya hayranları ise oyuncuyu yeni bir rolle tekrar televizyonda görmeyi uzun süredir istiyor. Şimdiye kadar gelen teklifleri kabul etmeyen Sarıkaya, bakalım Şahmeran dizisi için olumlu yanıt verecek mi?