Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’ın yönetmeninden yeni dizi; Hazal Subaşı da gündemde!

Muhteşem Yüzyıl’ın yönetmeninden yeni dizi; Hazal Subaşı da gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı’nın şansı bir açıldı, projeler üst üste geliyor… Adını Sen Koy isimli günlük dizi projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hazal Subaşı, ardından Bir Umut Yeter, Halka ve son olarak da Çukur dizilerinde boy gösterdi.

Halka ile birlikte oyunculuğunu iyice geliştiren, Çukur dizisinde akılda kalan Nehir karakteri ile parlayan Hazal Subaşı, üst üste yeni dizi teklifleri alıyor. Bizi Ayıran Çizgi isimli Gain dizisiyle anlaşma yapan Hazal Subaşı, bir başka dizi için de görüşme halinde.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Tims&B şirketi tarafından hazırlıkları devam eden, Netflix’e çekilecek olan Sıcak Kafa isimli dizide düşünülen isimlerden birisinin de Hazal Subaşı olduğu ortaya çıktı.

Subaşı’nın henüz görüşme halinde olduğu, imza aşamasında bulundukları belirtiliyor. Sıcak Kafa dizisini öne çıkartan önemli bir detay daha var.

Bir döneme damga vuran, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük başarısını sağlayan Muhteşem Yüzyıl dizisinde yönetmenlik yapan Mert Baykal, Sıcak Kafa dizisinin de başında bulunuyor.

Baykal, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fi isimli dizilerin de yönetmenliğini yapmıştı. Uzun süredir bu proje üzerinde çalışan yönetmenin ortaya çok farklı bir konsept çıkartması bekleniyor.