Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü için ikinci bir Hecai dizisi döneminin kapıları açıldı!

Akın Akınözü için ikinci bir Hecai dizisi döneminin kapıları açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai isimli dizi sayesinde büyük popülerlik elde eden Akın Akınözü ve Ebru Şahin, son yılların en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Ebru Şahin, Destan dizisini bitirdi ve yeni projeler için de OGM Pictures ise 1 yıllık özel bir anlaşma yaptı. Hayranları oyuncunun beğeneceği projeyi merakla bekliyor. Akın Akınözü ise Kaderimin Oyunu dizisinin ardından yepyeni bir diziyle yeniden izleyicileri ile buluşacak.

tv8’in büyük bir titizlikle hazırladığı Tuzak isimli dizi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman Akın Akınözü için ikinci bir Hercai döneminin başladığını gösteriyor. Hercai’nin bu kadar başarılı olmasında ve dünya çapında ses getirmesinin altında çok güçlü bir hikayeye sahip olması ve oyuncu kadrosunun da çok iyi isimlerden kurulması olmuştu.

Tuzak dizisinde de ailesini fakirlikten çekip çıkartan ama kendilerini karanlığa iten zengin bir aileden intikam alma hırsıyla yanan Avukat Umut karakterinin hikayesini izleyeceksiniz. Dizinin çok hareketli ve aksiyon dolu sahneleri olacağı, aynı zamanda birçok entrika ve oyunun da izleyicileri heyecanlandıracağı anlaşılıyor.

Akın Akınözü için ikinci bir Hecai dizisi döneminin kapıları açıldı! 8

Akın Akınözü, Hercai dizisinin 3 sezonluk büyük başarısı ile müthiş bir patlama yaptı ve sosyal medyada adından çok söz ettirdi. Hercai dizisinin rüzgarı ile Kaderimin Oyunu isimli yapımda da dikkat çeken oyuncu, son dizisinde beklenen yüksek etkiyi yapamamıştı.

Ancak şimdi şartlar değişti. İkinci bir Hercai dizisi döneminin kapıları Tuzak ile birlikte Akın Akınözü’nün önünde açıldı. Hem dizinin hikayesi çok geniş bir izleyici kitlesini etkileme potansiyeline sahip hem de dizinin kadrosu en baştan en sona doğru bakıldığında çok etkili oyunculardan oluşuyor. Bunun yanı sıra sosyal medyada daha dizi başlamadan Akın Akınözü için rekor paylaşım sayıları geliyor ve dünyanın birçok ülkesinde de Tuzak dizisinin heyecanını yaşayan geniş bir hayran kitlesi olduğu gözlemleniyor.

Hercai dizisindeki başarının anahtarı geniş bir oyuncu kadrosu, detaylandırılan karakter hikayeleri ve duygu yoğunluğunun izleyicileri kendisine bağlamasıydı. Şimdi benzer bir ortam Tuzak dizisi ile de oluşturulmuşa benziyor.

Akın Akınözü için ikinci bir Hecai dizisi döneminin kapıları açıldı! 9

Hem hikaye hem de oyuncu kadrosu ve karakterlerin derinlikleri ile birlikte Tuzak dizisinin Akın Akınözü’ne ikinci bir Hercai patlaması yaşatması ihtimali çok yüksek gözüküyor.

Eylem Canpolat gibi oldukça deneyimli bir senaristin elinden çıkan Tuzak dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler buluştu: “Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin.”

Bu isimlerden de görüldüğü üzere dizinin başrolleri de yan rolleri de çok etkili isimlerden oluşturulmuş durumda.