Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı 3. sezonu başlıyor! Kılıç Timi’nin vatan sevgisi düşmanlarının kabusu olacak!

Savaşçı 3. sezonu başlıyor! Kılıç Timi’nin vatan sevgisi düşmanlarının kabusu olacak!

tarafından ker_def

Limon Film ve Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği Savaşçı dizisi Fox TV ekranlarında büyük beğeni kazandı. İlk 2 bölümüyle reytinglerinde de önemli başarılar elde eden Savaşçı dizisi, 7 Ekim Pazar akşamı 3. sezonun ilk bölümüyle ekranda olacak. Ücret sorunları nedeniyle sette  bir ara sorunlar yaşandığı bilgisi gelmişti. Ancak çekimler devam ediyor ve Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyici ile buluşmaya devam edecek.  Savaşçı dizisinin başrollerinde Berk Oktay,  Murat Serezli, Uğur Biçer ve Nazar Diper yer alıyor.

Savaşçı dizisinin 2. sezonundan önemli sahneler kolaj olarak yayınlandı. Dizinin 3. sezonu öncesinde önemli hatırlatmalar yapıldı. Videodan izleyebilirsiniz…

3. sezonun ilk bölümü olan 49. bölümde neler yaşanacak? Detaylar şöyle:

Kağan Bozok, General Ahmet Kutalmış’ı vurmuş ve ardından da izini kaybettirmiştir. Olayın yankıları sürerken Albay İbrahim Kopuz, artık bir suçlu olan Kağan’ı yakalamak için en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Ancak büyük bir askeri zekaya ve yeteneğe sahip olan Kağan’ı ele geçirmek isteyen çeşitli suç örgütleri de vardır.

Kılıç Timi, komutanları Kağan’ı yakalama konusunda büyük bir ikilem yaşarken, Selver’i Kağan’ın suçlu olduğuna kimse inandıramaz. Oğlunun hayatından endişelenen Selver, umutla Kağan’dan bir haber bekler.

Kaçak hayatına devam eden Kağan ise beklenmedik hamlesiyle Albay Kopuz ve Kılıç Timi’ni şaşkınlığa uğratır.