Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı 82. bölüm 2. fragmanında KKTC’nin kuruluşunun önemi bir kez daha hatırlatılıyor!

Savaşçı 82. bölüm 2. fragmanında KKTC’nin kuruluşunun önemi bir kez daha hatırlatılıyor!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi 82. yeni bölümü ile 17 Kasım Pazar günü saat 20.00’de izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor…

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin ve Müjde Uzman’ın kadrosunda bulunduğu Savaşçı dizisinin 82. yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı.82. bölüm 2. fragmanını videoda bulabilirsiniz…Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ilanı ile ilgili mesajların verildiği videoda duygulandıran sahneler bulacaksınız.

Kağan ve Yörük Haydar’ı beklenmedik bir şekilde ele geçiren Markus, Kopuz Albay’ı telefonla arayarak Yüzbaşılar’ın akıbetiyle ilgili imalarda bulunur ve tehditler savurur.

Hemen harekete geçen Kopuz Albay ise Markus’un terör kampına ulaşmak için çareler ararken, Velid’le ilgili gelen bir istihbarat, olayların seyrini değiştirecektir.

Diğer tarafta Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar da, Markus’un sinsi planından habersiz, kendileriyle birlikte kampta alıkonan çok sayıda çocuğun hayatını kurtarmak için fırsat kollarlar.

Ancak Kağan ve Yörük Haydar için zaman gittikçe daralırken, Markus’un onları öldürmek için yaptığı hazırlık herkesi şaşkına uğratacaktır…