Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, hayranlarını mest eden pozlar verdi!

Özge Gürel, hayranlarını mest eden pozlar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, Marie Claire dergisine özel pozlar veren ünlü oyuncu Özge Gürel, güzelliği ile hayranlarından yine beğenileri kaptı.

Farklı pozlar veren ünlü oyuncu, cesur ve alımlıydı…

Enerjisini yansıtan, seksiliğini ve güler yüzlülüğünü de ortaya koyan Özge Gürel, takipçilerinden iltifatlar aldı.

Özellikle yabancı hayranlarının kendi dillerinde beğeni mesajları paylaştığı videoyu instagram hesabından yayınlayan Özge Gürel, kısa sürede binlerce beğeniye ulaştı.

Dünyanın farklı ülkelerindeki hayranlarından gelen mesajları paylaşımda bulabilirsiniz.

İşte o görüntüler:

 

Doğal, samimi ve içten ifadeleriyle dergi tarafından sunulan Özge Gürel, sevgilisi Serkan Çayoğlu hakkında özel açıklamalarda da bulundu.

Derginin Kasım sayısında yer alan “Yıllardır çok güzel giden bir ilişkin var. Aşk senin için ne ifade ediyor?” şeklindeki soruya Gürel, şu yanıtı verdi:

“Evet, uzun zaman oldu. Aşkı tam olarak ifade edebilmek mümkün mü, bilmiyorum. Gerçekten bir insanı öğrendiğin, bildiğin parametreler dışında sevip saydığın zaman galiba o, aşk oluyor. O kadar uzun zaman sonra hâlâ Serkan’dan bahsederken gözlerim parlar benim. Beni almaya bir yerlerden geldiğinde ya da gün içinde görüşmediysek, Serkan geldi diye mutlu olurum. Serkan’ın varlığı beni her zaman mutlu ediyor. Bu sanırım en önemli nokta.”