Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı daha önce olmayanlar olacak, ortam sertleşecek!

Savaşçı daha önce olmayanlar olacak, ortam sertleşecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Savaşçı dizisi 94.yeni bölümü ile 23 Şubat Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 94.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dizide Markus isimli terörist karakterinin ayrılmasının ardından yeni gelen Merlin için, ‘ondan daha kötüsü’ şeklinde bir imaj verilmeye çalışılıyor.

Savaşçı dizisinde bu imajın baskın şekilde gösterilebilmesi için de bazı sert sahneler izleyeceksiniz. Bu sert sahnelerden birisi de 94. bölümde yaşanacak. Ali Başçavuş ve Selçuk Astsubay’ı kaçıran Merlin, Kopuz Albay’a hayatının en zor seçimini yaptırmıştır. Kopuz Albay Merlin’e Ali Başçavuş’un adını verirken, Yüzbaşı Kağan da sürpriz planını devreye sokar. Olayların akışı bir anda değişirken Merlin için artık durum, yeni bir boyut kazanacaktır…

Merlin zaman kaybetmeden, yeni hamlesi için bölgede provakasyon çalışmalarına başlar. Gözüne bir Türk Askeri Üssü’nü kestiren Merlin, Türk Askerleri’yle bölge halkını karşı karşıya getirir.

Ancak Yüzbaşı Kağan olayların büyümemesi için elinden geleni yapsa da bölge halkının üsse saldırma girişimi, gerginliği daha da tırmandıracaktır… Bozok’un “Bayrağa dokunan babam bile olsa affetmem” şeklindeki sözleri ve bayrağa uzanan kişiyi vurması yeni bölümde heyecanla izlenecek.

Savaşçı dizisi 94.bölüm 2.fragmanı: