Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gupse Özay’ı güler yüzüne aldanmayın, içi başka!

Gupse Özay’ı güler yüzüne aldanmayın, içi başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eltilerin Savaşı isimli film projesi ile bir süredir konuşulmakta olan ünlü oyuncu Gupse Özay, yaptığı açıklamada güler yüzlü birisi olmasına rağmen, içinin farklı olduğuna değindi.

Eltilerin Savaşı filminin afişlerinin çıktığı ve 31 Ocak 2020’de vizyona çıkacağı ile ilgili soru üzerine Özay, filmin vizyonu öncesinde stres yaşadığını anlattı. Oyuncu, “Benim her film öncesi böyle, güler yüzlü gözüksem de içim stres oluyor. İzlensin istiyorum, izlenmek başarı demek çünkü… Çok da emek veriyoruz, senaryosundan çekimine kadar. O yüzden biraz tırsıyorum, yalan yok.İnşallah izlenir” açıklamasında bulundu.

Gupse Özay, kilo vermiş haliyle de ilgi odağı oldu.Artık roller için doktor tavsiyeleri sonrası kilo almamaya çaba harcadığını anlatan oyuncu, şu anda normal halinde olduğuna değindi.

Oynadığı karakterin hakkını vermeyi sevdiğini dile getiren Özay, “Daha gerçeği tercih ediyorum. Aynada baktığım ve gördüğüm şeyin üzerine çok fazla mesai harcamak başka şeyi eksiltiyor” dedi. İleride estetik yaptırabileceğini de anlatan oyuncu, komedyen kadınların güzellik yerine yeteneği ön plana çıkartmanın kendisine daha keyifli geldiğini anlattı.

Uçankuş TV’de yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.