Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 4 Şubat Pazar 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Savaşçı dizisi 4 Şubat Pazar 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, geçen hafta tüm kategorilerde zirvede yer almıştı. Her geçen hafta izleyiciyi daha da içine çeken dizinin 30. bölümünü 4 Şubat pazar saat 20.00’de izleyeceğiz.

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli’nin yer aldığı dizinin 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kağan Aslı’yla başbaşa kahvaltı yapmayı planlarlar ama onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Kağan isyan ederken Aslı durumu idare etmeye çalışır. Serdar ise Kağan’a Yıldız’ı sevdiğini söylemek için cesaretini toplar ama gelişen beklenmedik olay işini daha da zorlaştıracaktır.

Yüzbaşı Kağan’a gelen acil operasyon emriyle harekete geçen Kılıç Timi’nin görevi, bölücü örgütün yönetici kadrosundaki bir teröristi Kuzey Suriye’de ele geçirip, Ankara’ya getirmektir. Örgüt ve dış bağlantılarıyla ilgili çok önemli bilgilere sahip olduğu bilinen bu teröristin konuşması Albay Kopuz ve General Kutalmış için çok önemlidir. Binlerce masum Mehmetçik’in şehit olmasından sorumlu olan bu teröristi Ankara’ya kadar götürmek Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar için hiç kolay olmayacaktır.

Diğer tarafta Temo ise yatırıldığı hastaneden kaçmak için fırsat kollarken, Pia’nın Albay Kopuz’u öldürmek için yeni bir hamlesi vardır.