Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 7 Ekim’de başlıyor! TİM’e şok görev: Hedef Kaan Bozok!

Savaşçı dizisi 7 Ekim’de başlıyor! TİM’e şok görev: Hedef Kaan Bozok!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Savaşçı dizisinin yeni sezonu 7 Ekim Pazar akşamı ekrana gelecek.

Bir süredir tartışmaların odağında olan dizide, ücretlerin ödenmemesi nedeniyle ekibin iş bıraktığı söylentileri medyaya yansımıştı. Daha sonra sahnelerin değiştirilmesi nedeniyle gecikme yaşandığı ifade edildi.

Sezona çok heyecanlı bir bölümle gelecek olan Savaşçı’da TİM’e çok zor bir görev veriliyor.

Bu kez hedefteki kişi Kaan Bozok! Arkadaşları Kaan’ı vuracak mı? 49. bölüm 3. fragmanı yayınlanan dizide Kopuz Albay’ın Kaan öldü mü sorusuna, “Hedef öldürüldü komutanım” yanıtı ne demek? Kaan, öldü mü?

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli’nin oynadıkları dizi, Pazar akşamı çok sarsıcı bir bölümle ekranda olacak.

İşte 49. bölüm 3. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Öldü sanılan Leyla’nın ortadan kaybolması kafaları karıştırır. Bu arada Kopuz Albay Leyla’yla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Ancak Seyfi’den gelen bir istihbarat Leyla’nın başta Yüzbaşı Kağan olmak üzere, Kılıç Timi’ne saldırı planları içinde olabileceği ihtimalini yükseltir. Bağlantılı olduğu yapının yönlendirmesiyle harekete geçen Leyla, sonunda şeytani hamlesini yapar…

Leyla’nın bu hamlesi sadece Kağan’ın değil, Kutalmış Paşa, Albay Kopuz ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerinin de hayatında büyük kırılmalara sebep olacaktır.