Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi ile ilgili sürpriz gelişme, bir gerçeği de ortaya koydu!

Savaşçı dizisi ile ilgili sürpriz gelişme, bir gerçeği de ortaya koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Fox Tv’de yayınlanan Savaşçı dizisinin akıbeti ile ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği dizinin yeni sezonda devam etmeyeceği kanısı oluşmuştu. Ancak son gelen haberlere göre dizinin yeniden çekilmeye başlanacağı da anlaşılmış oldu. Berk Oktay’ın ayrılışının ardından izleyenlerin merakla beklediği haber de geldi.

Dizide Kağan Bozok karakterini oynayan Berk Oktay’ın ayrılıp Yasak Elma dizisine geçmesinin ardından herkes, dizinin bitip bitmediğini merak etti. Başrolün ayrılması ile birlikte diziye ne olacağı da bilinmiyordu. Yaşanan son gelişme ise, bu kan kaybına karşın yeniden çekimlerin başlayacağının müjdesi oldu.

Bilindiği gibi Pazar akşamları yayınlanıyordu dizi. Eskişehir’de çekilen dizinin yeni bölümleri sezon başında yayınlandı ama bu 3 bölüm aslında bir önceki sezondan kalan stok bölümlerdi.

Daha sonra Berk Oktay ile sezon başında yapılan anlaşma ortaya çıksa da Oktay’ın Yasak Elmam dizisine gitmesiyle Savaşçı için de meraklı bekleyiş başladı. Yapımcı firmanın Kağan Bozok karakteri için bir oyuncuya teklif götürdüğü kulislere düşünce, Savaşçı için umutların tükenmediği de anlaşıldı.

Ana karakteri oynayacak yeni ismi ise Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından paylaştı. Henüz netlik yok ama son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi olan Ekin Mert Daymaz ile görüşüldüğü konuşulmakta.

Savaşçı dizisi ile ilgili sürpriz gelişme, bir gerçeği de ortaya koydu! 8

Savaşçı dizisi ile ilgili sürpriz gelişme, bir gerçeği de ortaya koydu! 9

Aslında bu kulis bilgisi doğruysa bir başka durumu da ortaya koyuyor. Savaşçı dizisi bitmedi ve yeni bölümler için de yeni bir başrol arayışı sürüyor.

Bakalım Ekin Mert Daymaz cephesinden nasıl bir haber gelecek?