Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı dizisinde erkeklerle bir arada olmak Gaye Turgut Evin’e ilginç deneyimler yaşattı!

Savaşçı dizisinde erkeklerle bir arada olmak Gaye Turgut Evin’e ilginç deneyimler yaşattı!

tarafından ker_def

Beni Affet dizisinde tanıştığı eşi Deniz Evin ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik üretmekte olan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, çekimleri Eskişehir’de yapılmakta olan Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmakta.

Ünlü oyuncu, 3 yıla yakın süredir yer aldığı dizinin kendisine önemli deneyimler kazandırdığı anlattı.

Sözcü gazetesine konuşan oyuncu, çekim şartlarının zorlu olması nedeniyle kar, kış, yağmur, çamur demeden direnmeyi öğrendi.

“Üç yıla yakındır bu dizideyim, pes etmedim, çelik gibiyim. Kadın için çok özel bir dizi ve ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Bacaklarım kaslandı, omuzlarım genişledi” diye konuşan Evin, vücudunda bu zorlu şartların yansımalarını gördüğüne vurgu yaptı.

Kadın hayranlarının da kendisini izledikten sonra asker olmaya özendiklerini kendisine gelen geri dönüşlerden anlayan Evin, “Kız hayranlarım beni izleyerek asker olmaya özendiklerini söylüyorlar ve bu da bana gurur veriyor. Dilerim ordudaki kadın subay sayısı sayemde artar” ifadesini kullandı.

Zaman zaman eşinin Eskişehir’deki sete geldiğini,bazen de kendisinin İstanbul’a dönerek görüşebildiklerini anlatan Gaye Turgut Evin, 9 erkek ile aynı ortamda bulunmanın kendisine büyük deneyim sağladığına da değindi.

Evin, “Onları gözlemleyerek kocama daha fazla hak vermeye başladım. Biz kadınların biraz fazla dırdırcı, erkeklerin de çocuk gibi olduğunu fark ettim. Kısaca bu dizi evliliğime olumlu etkiler yaptı ve yapıyor” dedi.