Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden haber var! Gaye Turgut Evin, endişeleri giderdi!

Savaşçı dizisinden haber var! Gaye Turgut Evin, endişeleri giderdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisi 4 sezondur Fox TV’de yayınlanıyordu. Ancak araya koronavirüs salgını girdi. Dizi setinde çalışmalar durduruldu. Tüm oyuncu kadrosu da evlerinde dinlenmeye çekildi.

Dizinin başrol oyuncularından Gaye Turgut Evin, dizinin akıbetini merak eden takipçilerinin içini rahatlatan bir paylaşım yaptı. Pazar akşamları yayınlanan Savaşçı dizisini kendisinin de çok özlediğini söyleyen oyuncu, “O güzel mesajlarınız,paylaşımlarınız,yürekten gelen sevginize bin teşekkür ederim. Ben de sizler kadar en az Savaşçı ailesini, Kılıç Timi’ni ve benim yürekli Türk kızım Teğmen Çiğdem Ülgen’i çok özledim. Lütfen biraz sabır, birbirimize olan mesafeler engel değil paylaşmaya” notuyla fotoğrafını yayınladı.

Gaye Turgut Evin, herkese evlerinde kalmalarını ve sosyal mesafeye dikkat etmelerini tavsiye etti. Diziyi özleyenlere öneriler de veren oyuncu, “Mesela dizimizi ilk bölümden seri halinde izleyebilirsiniz ya da bir kitap açabilir özünüze yolculuk yapıp kendinizi yeniden keşfedersiniz” diye yazdı.

Savaşçı dizisinin ekrana döneceği, her şeyin normalleşeceği güzel günlerin yakın olduğunu anlatan oyuncu, “Allah’ın izniyle canlar inanın ve vazgeçmeyin biz güçlüyüz.. Şükür etmeyi, sevdiklerimizin değerini, zamanın anlamsızlığını, hayat koşuşturmacasında unuttuklarımızı kavradık..Hayata ve anlara anlam yükleme zamanı.. Şimdi derin bir nefes alın ve gülümseyin artık ertelemeyin”  dedi.

Savaşçı dizisinden haber var! Gaye Turgut Evin, endişeleri giderdi! 7